Datum: 10 november 2022 / 10:00

Groei van recruiter naar strategisch recruitment business partner

Op 10 en 15 november geeft Kim Werensteijn, expert op het gebied van recruitment en employer branding, een online workshop voor deelnemers van Utrechtzorg. Hierin komen thema's voorbij als:

  • Hoe krijgt recruitment een prominentere rol in de organisatie?
  • Wat kunt u doen om recruitment meer gezamenlijk aan te pakken?
  • Hoe kunt u uw leven als recruiter makkelijker maken?

Het is een twee uur durende interactieve online workshop, waarbij u als recruiter wordt meegenomen in uw positie en groeiproces richting een strategisch business partner. Deze is niet alleen verantwoordelijk voor de werving, maar heeft een prominente plek in de organisatie.

Over Kim Werensteijn

'Ik begeleid recruiters om zelf gemakkelijk employer branding en recruitment marketing in te zetten waardoor zij minder hoeven te ‘searchen’, minder druk van hiring managers en klanten ervaren doordat vacatures makkelijker worden ingevuld met kandidaten die zélf solliciteren. Daarom is het mijn missie om recruiters te leren hoe ze snel en haast moeiteloos vacatures invullen, doordat de perfecte kandidaten zélf bij hen aankloppen, zodat zij meer omzet kunnen genereren met hun bedrijf in minder tijd.'

Praktische informatie

Datum: Donderdag 10 november, 10:00 - 12:00 uur en dinsdag 15 november, 10:00 - 12:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Deze workshop is op beide data VOL. U kunt zich dus helaas niet meer aanmelden. Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden of uw belangstelling aangeven? Stuur dan een mail naar Gabriëlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net.

Deze workshop is gratis voor werknemers van deelnemers van Utrechtzorg. Niet-deelnemers betalen €150,-.

Heeft u vragen over deze workshop? Neem dan contact op met Gabriëlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net.