Datum: 22 september 2022 / 15:00

Zorgtechnologie

In mei 2021 gingen 14 VVT-organisaties de uitdaging aan. Zij wilden zorgtechnologie meer omarmen in hun organisatie en namen deel aan het Project Zorgtechnologie van Utrechtzorg. Met behulp van ontwikkelgelden van het zorgkantoor Zilveren Kruis gingen zij met elkaar aan de slag om de kennis over zorgtechnologie en de inzet daarvan op de werkvloer te vergroten.

Met het afronden van het officiële project begint een nieuwe fase voor de regio, waarin organisaties zelf aan de slag gaan en blijven met dit belangrijke thema. Daarom nodigen we u graag uit voor deze kick-start op 22 september: een moment om samen terug te blikken en juist ook een extra boost te geven aan het thema.

U hoort deze middag hoe de totaalaanpak met onderzoek, communicatie, opleidingen voor medewerkers en managers én vooral de inzet van 60 ambassadeurs zorgtechnologie heeft bijgedragen aan meer bewustwording en het omarmen van zorgtechnologie in de dagelijkse praktijk.

Programma | ervaringen en geleerde lessen vanuit verschillende perspectieven

  • Inspirerende spreker: deze spreker is al een aantal jaar op weg met digitalisering en inzet van zorgtechnologie en deelt zijn ervaringen en waardevolle lessen met u;
  • Ga in gesprek: bestuurders en natuurlijk ambassadeurs zorgtechnologie uit de eigen regio nemen u mee in hun inzichten en resultaten. Ga in gesprek en kom van alles te weten over de plaats die zorgtechnologie binnen de verschillende organisaties heeft gekregen.
  • Borrel & feestelijke certificaat uitreiking: we sluiten af met een feestelijke borrel en de uitreiking van certificaten voor alle ambassadeurs zorgtechnologie. We blikken terug op alle door hen gemaakte stappen afgelopen jaar en proosten op de toekomst

Praktische informatie

Datum: Donderdag 22 september, 15:00 - 18:00 uur
Locatie: Kapel Berg en Bosch, Professor Bronkhorstlaan 10, 3723 MB Bilthoven
Aanmelden: Aanmelden kan via het formulier. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Heeft u vragen over dit onderwerp of deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Marloes Aarden via maarden@utrechtzorg.net.