Jonge professionals aan zet

Jong RAAT is hét netwerk voor alle jonge zorgprofessionals die werkzaam zijn in de regio Utrecht, Amersfoort of Gooi en Vecht. Met het netwerk inspireren en verbinden we bestuurders en collega professionals, en werken we samen aan persoonlijke ontwikkeling. Centraal staan onderwerpen als werkgeluk en medezeggenschap. Zo willen we de uitstroom van jonge collega's voorkomen.

De naam Jong RAAT verwijst naar de Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten (RAAT) die in 2018 door het ministerie van VWS zijn geïnitieerd.

Activiteiten

Door het jaar heen organiseert Jong RAAT verschillende activiteiten. Dit kan bijvoorbeeld een themabijeenkomst, een workshop of netwerkborrel zijn. Deze bijeenkomsten vindt u in de agenda van Utrechtzorg.

Maak Impact Eenvoudig

De eerste groep van Jong RAAT heeft in 2019 het plan Maak Impact Eenvoudig gepresenteerd. Door te investeren in kleine interventies, gebaseerd op de praktijk, kan elke organisatie bijdragen aan het behoud van zorgprofessionals. Jong RAAT 2019 was een samenwerking van Utrechtzorg en beroepsvereniging V&VN.

Doe mee!

Jong RAAT is op zoek naar deelnemers! Binnen Jong RAAT werken zorg- of welzijnsprofessionals met maximaal 8 jaar werkervaring die werkzaam zijn in de regio Utrecht, Amersfoort-Eemland of Gooi en Vecht samen. Bekijk de flyer voor meer informatie over deelname aan Jong RAAT.

Meer weten over Jong RAAT? Neem dan contact op via secretariaat@utrechtzorg.net. Volg Jong RAAT ook op LinkedIn.