Gratis loopbaancoaching

Sterk in je werk is er voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. En voor iedereen die in zorg en welzijn werkt, en nadenkt over een volgende stap in hun loopbaan. Een onafhankelijke loopbaancoach kijkt samen met de coachee wat er mogelijk is. Gratis, in de buurt en zonder verplichtingen.

Zet uw medewerkers zelf in de regie

Bij een loopbaangesprek staat de medewerker of werkzoekende bewust stil bij zijn of haar loopbaan: Waar sta ik nu? En waar wil ik naar toe? De geĆÆnteresseerde bepaalt zelf het onderwerp van het gesprek. Bijvoorbeeld over verdere stappen in een functie, werkgeluk, het inzetten van talent of het onderzoeken van mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Medewerkers/werkzoekenden kunnen zelf een gesprek aanvragen bij Sterk in je werk.

Sterk in je werk is een succesvol initiatief van CNV Zorg & Welzijn, FNV en RegioPlus en wordt regionaal uitgevoerd door Utrechtzorg. In 2018 voerden onze coaches ruim 400 gesprekken in de regio.

Loopbaanmiddag in uw organisatie?

Wilt u een loopbaanmiddag organiseren binnen uw organisatie? Dat kan! Samen met u maken we een passend programma. Onze loopbaancoaches komen dan naar uw locatie en het bezoek kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld een workshop.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op met Gabriƫlle Peereboom.
tel: 030 634 08 08
email: gpeereboom@utrechtzorg.net

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws