De Ik Zorg Shop gaat on tour! Gaat u mee?

Deelnemen in één van de Ik Zorg Shop pop-up stores is dé kans om professionals in de regio te informeren, werven en matchen. Dit doet u samen met andere zorgorganisaties in de regio.

De pop-up stores bieden een unieke mogelijkheid om dichtbij uw doelgroep nieuwe medewerkers aan te trekken. We creëren op deze manier meer kansen voor werkzoekenden om laagdrempelig en dicht bij huis kennis te maken met het werken in zorg en welzijn.

De Ik Zorg Shop pop-up store is van 2 tot en met 25 juni in Nieuwegein, 1 tot en met 24 september in Maarssen, 3 tot en met 26 november in Utrecht.

Deelnemen in de pop-up store bekent:

  • Dat u minimaal 8u per week live aanwezig zal zijn in de Ik Zorg Shop pop-up store;
  • Zichtbaarheid van uw organisatie via drukwerk en materiaal dat u in de winkel kunt achterlaten;
  • Ruimte om bijvoorbeeld workshops of lezingen te geven, of andere inspirerende, leuke activiteiten te organiseren;
  • Ambassadeurs vanuit uw organisatie van waarde laten zijn in de shop;
  • De mogelijkheid om collega’s van andere organisaties te ontmoeten;
  • Ondersteuning bij de werving van kandidaten/klanten in de shop;
  • Samen met andere organisaties laten zien hoeveel er te kiezen is in zorg en welzijn.

Kosten

Voor €750,- neemt u 4x 4 weken lang deel in alle pop-up stores en maakt u kennis met alle voordelen van de Ik Zorg Shop. Deelname aan één van de pop-up stores kost u dus €187,50.

Besluit u na deze 4 weken deelnemer te worden van de Ik Zorg Shop in Zeist? Het door u betaalde bedrag wordt dan in mindering gebracht op het bedrag voor deelname in de flagship store in Zeist (€1250,- per half jaar).

Enthousiast geworden?

Logisch! U bent van harte welkom om deel te nemen. Neem hiervoor contact op met Leontien van Lierop via lvanlierop@utrechtzorg.net.