Samen vernieuwen in de zorg

Innovatie in de zorg krijgt écht vaart als zorgorganisaties en onderwijs intensief samenwerken aan innovatieve projecten en vernieuwende leer- en werkwijzen. In 2018 hebben partners vanuit zorg, onderwijs en gemeenten nauw samengewerkt aan uiteenlopende projecten. Zodat zorgprofessionals nu en in de toekomst goed toegerust zijn voor het werk in Zorg en Welzijn.

Digi-Boost: Samen versnellen, iedereen digitaal vaardig

In 2019 rollen wij samen met 14 deelnemende ouderenzorgorganisaties in provincie Utrecht het programma Digitale Vaardigheden uit. Het programma is een mooi resultaat van de Digiboost op18 september 2018, waarin ’s Heeren Loo haar programma digitale vaardigheden presenteerde aan 70 geïnteresseerde organisaties in de regio. Met als doel de digitale vaardigheden van medewerkers te verbeteren en dit programma samen verder te brengen.

Health Hub Utrecht - gelukkig gezond 2030
Utrechtzorg participeerde in 2018 actief in Health Hub Utrecht, als trekker van de coalitie arbeidsmarkt. Met een dynamische regio-alliantie wordt ingezet op gelukkig en gezond leven in 2030 voor iedereen. De zorgmedewerkers spelen hierbij een cruciale rol.

Inspirerende projecten en resultaten

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws