Goede en eerlijke voorlichting voor leerlingen

Utrechtzorg ondersteunt decanen bij het geven van eerlijke voorlichting over de sector Zorg & Welzijn. We bieden decanen verschillende voorlichtingsactiviteiten, middelen en informatie zoals een Loopbaan Oriëntatie map. Daarmee kunt u uw leerlingen laten kennismaken met de verschillende opleidingsmogelijkheden in de sector zorg en welzijn in de regio Utrecht, Amersfoort en Gooi- & Vechtstreek. Utrechtzorg verzorgt daarnaast het magazine 'I do care', gastlessen en een aantal andere voorlichtingsmaterialen. Daarnaast geven wij ook voorlichtingsbijeenkomsten tijdens open dagen, de Studiekeuzebeurs Midden Nederland of beroependagen op het middelbaar onderwijs en de vervolgopleidingen.

Lespakketten 'Aan jou hebben we wat'

Om jongeren een beeld te geven van deze sector, hen kennis te laten maken met de dynamiek en vooral te laten zien hoe zij de toekomst kunnen veranderen kunt u het gratis lesmateriaal ‘Aan jou hebben we wat’ bestellen. Er zijn twee lespakketten beschikbaar:

• Vmbo: dit lespakket is geschikt om in te zetten ten behoeve van de sectorkeuze (leerjaar 1/2)
• Havo/vwo: dit pakket is gekoppeld aan de profielkeuze (leerjaar 3)

Benieuwd? Bestel dan hier het gratis lespakket.

Doet u al mee?
Heeft u als middelbare school of MBO- opleiding interesse om een gastles of voorlichtingsbijeenkomst op uw school te plannen? Of wilt u als zorg- en welzijnsorganisatie participeren? Neemt u dan contact op met Diede Heitink.
Telefoon: 030 63 408 08
Mail: dheitink@utrechtzorg.net

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief: