- pexels-negative-space-139387.jpg

Automatisch vacatures plaatsen op Utrechtzorg.nl

27 januari 2021

Via een koppeling kunnen uw vacatures automatisch op Utrechtzorg.nl en andere platforms geplaatst worden.

Koppeling met Utrechtzorg.nl

Als deelnemer van Utrechtzorg kunt u uw vacatures gratis plaatsen op ons loopbaanplatform Utrechtzorg.nl. Bij veel werkgevers worden vacatures ook in andere websites of softwareproducten vastgelegd. Dat betekent dat dezelfde vacatures op verschillende plekken in de organisatie bewaard en beheerd worden. Dit resulteert in een grotere kans op fouten en veel verloren tijd. Dit kunt u voorkomen door uw ATS slim te koppelen met Utrechtzorg.nl. Uw vacatureplatform kan dan veilig en snel data uitwisselen met Utrechtzorg.nl en andere vacaturebanken, waardoor u gegevens niet dubbel hoeft in te voeren. Hiervoor bieden we twee mogelijkheden aan: Tuesday en Mimir. We leggen ze graag aan u voor.

Optie 1: Koppelen via Tuesday

Tuesday levert innovatieve technologische oplossingen voor uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder Utrechtzorg. Met de Tuesday ATS-connector legt u naadloos een koppeling tussen uw ATS en het loopbaanplatform. Het ATS zorgt er voor dat het bestand steeds up-to-date is. De connector haalt meerdere malen per dag, geautomatiseerd het bestand met vacatures op en zorgt voor een snelle en foutloze verwerking. De slimme software achter de connector zorgt voor het op de juiste manier toevoegen, wijzigen of verwijderen van vacatures. Optioneel worden (geselecteerde) vacatures niet alleen naar het vacatureplatform doorgezet maar ook naar externe applicaties zoals bijvoorbeeld Indeed, Monsterboard, Nationale Vacaturebank, Twitter of Intermediair.

Optie 2: Koppelen via Mimir

Mimir biedt oplossingen om vacatures vanuit recruitmentsoftware op vacaturebanken te plaatsen en te beheren. Binnen de gezondheidzorg is Mimir marktleider in deze specifieke dienstverlening.

Op dit moment plaatst en beheert Mimir de vacatures voor meer dan twintig organisaties op Utrechtzorg, vanuit meer dan tien verschillende recruitmentapplicaties. Van de nu op Utrechtzorg aanwezige vacatures is meer dan 90% via Mimir geplaatst. Mimir biedt een volledige categorisatie van vacatures en zorgt dat de vacatureteksten met de juiste opmaak op Utrechtzorg komen te staan. Mocht u uw vacatures ook op andere vacaturebanken willen plaatsen en beheren, dan kan dat door Mimir in één keer geregeld worden.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Neem contact op met Tuesday (073 – 624 0050 / info@tuesday.nl) of Mimir (071 528 1812 / contactformulier).

Meer weten over het loopbaanplatform Utrechtzorg.nl? Bekijk dan deze pagina of neem contact op met Gabriëlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net.