Annette de Groot-Kuppens draagt het stokje over aan Vincent Alkemade

05 september 2019

Na 5 jaar bij ons gewerkt te hebben heeft Annette op woensdag 4 september met een feestelijke borrel afscheid genomen van Utrechtzorg.

Zij heeft zich de afgelopen jaren met gedrevenheid ingezet om de ambities van Utrechtzorg waar te maken. In een arbeidsmarkt die steeds krapper wordt en waar de concurrentie groot is, heeft Annette zich hardgemaakt om juist de samenwerking met elkaar op te zoeken en krachten te bundelen. Niet alleen in de zorgsector, maar ook met onderwijs en de gemeenten.

En dat was ook duidelijk te merken op de afscheidsreceptie. Collega’s uit alle werkvelden waren aanwezig om samen Annette uit te zwaaien. Met een terugblik op memorabele momenten, de samenwerking, persoonlijke contacten en ook de gezelligheid en humor op de werkvloer. Tot slot droeg Annette symbolisch het stokje over aan haar opvolger Vincent Alkemade.

Het bestuur en de medewerkers van Utrechtzorg kijken terug op een mooie tijd samen. Wij kennen Annette als een echt mensen-mens, gedreven en met een passie voor Zorg en Welzijn en onderwijs en met een sterk vertrouwen dat men met samenwerken altijd meer bereikt dan alleen. Wij wensen Annette veel succes met haar nieuwe uitdagingen.