Businessmodel Leergang

25 juni 2019

Een driedaagse Businessmodel leergang voor opleidingsadviseurs, praktijkopleiders en beleidsmedewerkers.

Vernieuwing in leren en ontwikkelen

Onze snel veranderende wereld vraagt om lerende en wendbare zorgorganisaties. Maar hoe realiseert u in de hectiek van alledag een transitie naar een wendbare organisatie? Waar haalt u dan de tijd en het geld vandaan? Hoe zit het met de kwaliteit van opleiden en van de zorg? En is hier eigenlijk wel draagvlak voor?

Utrechtzorg biedt dit najaar een driedaagse Businessmodel Leergang voor opleidingsadviseurs, praktijkopleiders en beleidsmedewerkers. Tijdens deze leergang worden de deelnemers getraind om vanuit waardecreatie en met een vraaggestuurde aanpak vernieuwing op het gebied van leren en ontwikkelen tot stand te brengen. Hierbij maken wij gebruik van praktische en bewezen bedrijfskundige handvatten.

Aanmelden

De eerste leergang zit inmiddels vol. De verwachting is dat de leergang begin 2020 weer van start gaat (uiteraard alleen bij voldoende aanmeldingen). Heeft u interesse om deel te nemen aan de leergang? Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. Businessmodel Leergang.

Praktische informatie

Data: De ronde met sessies op 26 september, 17 oktober en 7 november 2019 zit inmiddels vol. De verwachting is dat de leergang begin 2020 weer van start gaat.
• Inclusief lunch
• Voor deze driedaagse leergang vragen wij een bijdrage van €195,-