De Ontdekdezorg week: nu belangrijker dan ooit!

01 maart 2021

Van 22 t/m 27 maart vindt de Ontdekdezorg week plaats, dit jaar geheel digitaal.

Ontdekdezorg week 2021

Tijdens de Ontdekdezorg week kunnen potentiële zij-instromers en herintreders de mogelijkheden van werken in zorg en welzijn (her)ontdekken. Ze oriënteren zich, krijgen praktische informatie, kunnen online rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

Meer interesse

Het afgelopen jaar heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat zorg en welzijn van het allergrootste belang zijn. Voldoende en goed opgeleide medewerkers zijn daarbij onmisbaar. Veel Nederlanders kijken door corona met meer interesse naar de zorg. Maar hoe kom men erachter of daar echt je hart ligt en of je de stap wilt zetten om te veranderen van baan? En hoe pak je dat dan aan? De Ontdekdezorg week helpt bij het beantwoorden van deze vragen.

Markt en webinars

Iedereen die geïnteresseerd is in leren en werken in zorg en welzijn kan tijdens de Ontdekdezorg week praktische informatie krijgen via landelijke webinars. Ook kan je rondkijken op de digitale Ontdekdezorg markt, waar werkgevers uit zorg en welzijn zich presenteren. Bezoekers kunnen met zorgorganisaties contact opnemen en meteen een afspraak inplannen. Of meedoen met een online kennismakingsevenement van een werkgever in de buurt.

Meer informatie

De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd door de 14 regionale werkgeversorganisaties, verenigd in RegioPlus, in nauwe samenwerking met een groot aantal lokale en regionale zorg- en welzijnsorganisaties.

Wilt u meer informatie over de Ontdekdezorg week in de regio Utrecht, Amersfoort-Eemland en Gooi en Vechtstreek? Kijk dan hier of neem contact op met Diede Heitink via dheitink@utrechtzorg.net.