Deelnemen aan de HPP Bootcamp

13 juli 2021

Op 10 september 2021 gaat Het Potentieel Pakken van start met de tweede editie van de HPP Bootcamp.

De HPP Bootcamp helpt organisaties zelf aan de slag te gaan met concrete interventies om grotere contracten mogelijk te maken. Het kan ook een mooie eerste kennismaking zijn met het HPP denken voor organisaties die een traject met volledige support van een HPP team overwegen.

Voor wie is de Bootcamp bedoeld?

De Bootcamp is bedoeld voor zorginstellingen die aan de slag willen met het thema contractuitbreiding: omdat ze grotere contracten zien als oplossing voor bijvoorbeeld openstaande vacatures en de hoge inzet van PNIL of omdat ze voordelen van grotere contracten zien voor hun medewerkers en cliënten.

Wat gaat u doen?

Over een periode van 3 maanden worden deelnemers meegenomen door 6 interactieve workshops, waarin telkens een onderdeel van de HPP-aanpak aan bod komt.

Concreet worden de volgende onderwerpen besproken:

- Workshop 1: 10 september 10.00 – 12.00
Een kijkje in de keuken: kennismaken met de HPP-aanpak en inzichten
- Workshop 2: 24 september 10:00 – 11:30 uur
De feiten op tafel: waarde, potentieel & belemmeringen voor uw organisatie
- Workshop 3: 8 oktober 10:00 – 11:30 uur
Van hoofd naar hart: het enthousiasmeren van de organisatie over contractuitbreiding
- Workshop 4: 29 oktober 10:00 – 11:30 uur
Grotere contracten met een prettig rooster – hoe doet u dat?
- Workshop 5: 12 november 10:00 – 11:30 uur
Van potentieel op papier naar impact in de praktijk
- Workshop 6: 26 november 10:00 – 11:30 uur
Hoe nu verder? Plan, tips en vervolgstappen

Voorafgaand aan de eerste workshop ontvangen deelnemers een werkboek dat u op basis van de workshops op maat gaan maken voor hun eigen organisatie. Daarnaast krijgt u toegang tot een selectie handige HPP materialen in een besloten portaal.

Wat vraagt het van een instelling?

Per instelling vragen we een vaste deelnemer, die alle workshops bijwoont. Vaak is dat een (senior) HR-medewerker, een manager, of iemand anders die zich binnen de organisatie bezighoudt met dit onderwerp. Daarnaast kunnen per workshop extra specialisten worden uitgenodigd om aan te sluiten, bijvoorbeeld op het gebied van roostering, communicatie of HR.

Enthousiast geworden?

Aan deelname aan de Bootcamp zijn geen kosten verbonden. Er is plaats voor maximaal 10 zorginstellingen. Schrijf u dus snel in via de website! Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen via info@hetpotentieelpakken.nl.