Even voorstellen: Mirjam Beerkens en Mariëtte Roest

24 september 2020

Mirjam Beerkens en Mariëtte Roest versterken Utrechtzorg als respectievelijk operationeel manager en arbeidsmarktonderzoeker.

Mirjam Beerkens

Operationeel manager
Mijn naam is Mirjam Beerkens en ik ben per 1 september gestart als operationeel manager bij Utrechtzorg. Ik vervang daarmee Gertjan Pater. Met mijn gezin woon ik in Utrecht. Tot voor kort heb ik bij BMC, een onderdeel van de Yacht group, gewerkt in de rol business development manager voor de publieke sector. De afgelopen 26 jaar heb ik verschillende organisaties gewerkt en meestal was dat in een leidinggevende functie gericht op de arbeidsbemiddeling in midden Nederland.

Mijn toegevoegde waarde voor onze deelnemers is dan ook mijn kennis van de (regionale) arbeidsmarkt. Ik heb veel zin in mijn nieuwe rol en wil u in de toekomst graag ontmoeten. Mocht u mij willen spreken of mailen, dan ben ik ben bereikbaar via 06 – 460 574 55 of mbeerkens@utrechtzorg.net.

Mariëtte Roest

Arbeidsmarktonderzoeker
Mijn naam is Mariëtte Roest en ik ben vanaf 1 september aan het werk als arbeidsmarktonderzoeker bij Utrechtzorg. In deze functie ga ik onze deelnemers en projecten ondersteunen met relevante arbeidsmarktinformatie, bijvoorbeeld over uitstroom of het aantal openstaande vacatures per regio. Hierbij speelt het dashboard Arbeidsmarkt in beeld een belangrijke functie. Data gedreven werken is immers niet meer weg te denken uit de sector zorg en welzijn.

Mijn achtergrond ligt in de arbeids- en gezondheidspsychologie, waarin de relatie tussen mens, werk en welzijn centraal staat. Deze kennis kan ik goed gebruiken in een sector waarbij juist die relatie regelmatig onder druk staat. Daarnaast neem ik mijn ervaring mee als R&D consultant bij een vitaliteitsbureau. Eén van mijn speerpunten is het laten aansluiten van gedegen onderzoek bij de behoeftes en belevingswereld van onze doelgroep. U kunt mij bereiken via mroest@utrechtzorg.net.