Extra handen voor de zorg, ook in de zomer

28 mei 2020

Graag vertellen we u hoe Utrechtzorg uw organisatie ondersteunt in de zomerperiode.

Zomerperiode

De zomer staat voor de deur. Dit is rooster-technisch gesproken een tijd van puzzelen en schuiven. Deze zomer zal het rooster rond krijgen door de coronacrisis wellicht nog uitdagender zijn. Uw medewerkers hebben na de hectische periode behoefte aan rust, vakantie, bezinning en verwerking. Maar wie vangt het werk op? Utrechtzorg gaat u hierbij ondersteunen.

Extra handen voor de zorg: ook in de zomer

Heeft uw organisatie ook in de zomer behoefte aan extra medewerkers? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben de afgelopen weken de ‘Extrahandenvoordezorg’ database opgeschoond en weten welke mensen er beschikbaar zijn om bij te springen in de periode juni tot september 2020.

Mail ons vóór 15 juni a.s. uw aanvraag voor de gehele zomer via info@utrechtzorg.net. Dit betreft het aantal, op welke locaties en het profiel van zorgmedewerkers die uw organisatie deze zomer extra nodig heeft. Utrechtzorg zal vraag en aanbod dan zo goed mogelijk proberen te matchen.

Campagne #groetenuitdezorg weer actief

Veel studenten raken door de coronacrisis hun bijbaan kwijt, meldt ook de Landelijke Studentenvakbond (LSVb). Kans voor ons om hen en andere scholieren te interesseren voor een vakantiebaan in de zorg. Daarom gaan we de vakantiekrachten campagne #groetenuitdezorg weer inzetten.

Deze campagne prikkelt jongeren zonder én met zorgervaring om deze zomer te kiezen voor de zorg. We bundelen de krachten en zoeken de samenwerking met regionale onderwijsinstellingen.

Wilt u gebruikmaken van de campagne en de media-inzet die we daarvoor doen? Als deelnemer van Utrechtzorg kunt u uw vakantievacatures op Utrechtzorg.nl plaatsen en maakt u gebruik van de aandacht die deze campagne zal genereren. U kunt dit zelf doen door in te loggen via Utrechtzorg.nl. Komt u hier niet uit, neem dan contact op met secretariaat@utrechtzorg.net.

Bent u (nog) geen deelnemer van Utrechtzorg, maar heeft u wel interesse om een vacature te plaatsen? Neem dan contact op met secretariaat@utrechtzorg.net voor de mogelijkheden.