Gratis online trainingen Gezond & Zeker eind oktober

24 september 2020

In de week van 26 oktober kunnen u en uw medewerkers gratis trainingen volgen rondom fysieke belasting, agressie en werkbalans.

Online trainingen vervangen jaarlijkse Innovatiedag

Vanwege het coronavirus kunnen dit jaar de Gezond & Zeker Regiodagen en de Gezond & Zeker Innovatiedag helaas niet doorgaan. Maar de Gezond & Zeker thema's fysieke belasting, agressie en werkbalans zijn nu misschien wel nog relevanter. De coronacrisis laat ons zien dat gezond en voldoende zorgpersoneel wat met plezier aan het werk gaat van levensbelang is.

Daarom stelt Gezond & Zeker in de week van 26 oktober meerdere gratis toegankelijke online trainingen, workshops en webinars beschikbaar. Allemaal veilig vanuit thuis of de eigen werkplek.

Er zijn verschillende soorten digitale Gezond & Zeker trainingen beschikbaar. Er staan korte pitches van een kwartier op het programma rondom de digitale tools van Gezond & Zeker. Wilt u als HR-professional bijvoorbeeld meer weten over hoe u de nieuwe digitale BeleidsSpiegel zo optimaal mogelijk in kunt zetten? Of hoe u de Leerstand ondersteunende diensten invult? Meld u dan aan voor deze korte webinars. Zoeken u of uw medewerkers meer verdieping? Dat kan in de langere webinars over onder andere plafondtilsystemen, haptonomie of het omgaan met lastig en dwingend gedraag.

Terugkijken en vragen stellen

Kunt u niet aanwezig zijn op het tijdstip dat de training van uw keuze gegeven wordt, of zit de training al vol? Alle webinars zijn nog minstens 7 dagen gratis terug te kijken. Heeft u na het terugkijken van het webinar inhoudelijke vragen? Een aantal workshopleiders zit op vrijdagavond 30 oktober digitaal klaar om uw vragen te beantwoorden.

Voor het volledige programma van én aanmelding voor de Gezond & Zeker Innovatiedag Online, kijkt u op gezondenzekerinnovatiedag.nl.

Blijfinzetbaar.nl en Gezond & Zeker zijn initiatieven van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus. Utrechtzorg coördineert deze projecten binnen de regio's Utrecht, Amersfoort-Eemland en Gooi & Vechtstreek.