'Groetjes uit de zorg'-pakket

31 mei 2018

Investeer in uw vakantiekrachten met het 'Groetjes uit de zorg’ pakket!

Met de huidige personeelstekorten in ons achterhoofd, is het ten alle tijden belangrijk om te investeren in het werven en behouden van personeel. Ook tijdens de zomer! Er staan weer heel wat vakantiekrachten klaar om onze organisaties de vakantieperiode door te helpen. Mensen die u door middel van het achterlaten van een goede (eerste) indruk, op termijn weer terug kan zien als sollicitant.

Utrechtzorg heeft met behulp van het Wilhelmina Kinderziekenhuis, Zorgspectrum, de Rijnhoven, MBO Utrecht, Vitras en ROC Midden Nederland een pakket samengesteld waarmee we de zomerkrachten een warm welkom heten. Het pakket wordt ondersteund met tips/handvatten om deze doelgroep te boeien en binden. Ook hebben we aandacht voor de begeleider die in een proces als dit een essentiële rol speelt. Dit 'Groetjes uit de zorg’ pakket’ is een pilot voor het project Welkom dat van september 2018 gaat draaien.

Bent u ook geïnteresseerd? Organisaties kunnen zich aanmelden bij Fleur Weisbard. Pakketten kunnen op maat samengesteld worden.