Ik Zorg Shop gaat door én verder

17 december 2020

De Ik Zorg Shop gaat door in 2021 én breidt uit!

Ik Zorg Shop

Dit was een bijzonder jaar voor de Ik Zorg Shop. We gingen open in Zeist, maakten kennis met een heleboel potentiële nieuwe collega’s en werkten samen met veel organisaties. Door het coronavirus moesten we onze fysieke deuren een aantal maanden gesloten houden, maar digitaal liepen alle ontmoetingen tussen werkzoekenden en werkgevers onverminderd door. En goed nieuws: we gaan door!

Uitbreiding

Vooralsnog zetten we onze activiteiten digitaal voort, maar we hebben nieuws. De Ik Zorg Shop komt naar u toe in 2021! Onze shop in Zeist blijft bestaan, maar we gaan ook verder de regio in. Wilt u meer weten over onze nieuwe plannen óf wilt u aansluiten? Neem dan contact op met Leontien van Lierop via lvanlierop@utrechtzorg.net of 06-17052513. Via onderstaande video nemen we u graag nogmaals mee in de voordelen van deelname aan de Ik Zorg Shop.

Tijdens de kerstvakantie

In week 52 en week 53 genieten de recruiters van de Ik Zorg Shop van een welverdiende vakantie. In die periode is de Ik Zorg Shop daarom niet bereikbaar. Vanaf week 1 worden alle e-mails weer beantwoord en staan we weer volledig (digitaal) voor alle geïnteresseerden klaar.