24 november 2021

Na succesvolle Ik Zorg Shop pop-ups in Nieuwegein, Maarssen en Utrecht gaat de Ik Zorg Shop in 2022 verder ‘on tour’. Ditmaal in Woerden: daar openen de deuren van woensdag 2 tot en met vrijdag 25 februari 2022.

Werven én netwerken

Deelnemen in de Ik Zorg Shop pop-up biedt een mooie kans om nieuwe zorgprofessionals in de regio te informeren, werven en matchen. Karin Mensink (adviseur opleiden en ontwikkelen bij Altrecht GGZ) legt uit dat je in de Ik Zorg Shop niet alleen kijkt naar opleiding, maar veel meer naar achtergrond, passende competenties & vaardigheden. "Je gaat in de Ik Zorg Shop een open gesprek met mensen aan. Dat is belangrijk in deze tijd, waarin alle organisaties hard op zoek zijn naar passende kandidaten. Je kijkt of er in het verhaal van de kandidaat voldoende haakjes te vinden zijn en welke concrete passende mogelijkheden je daarbij ziet. Zie je die mogelijkheden niet direct bij jouw organisatie, dan wellicht wel bij een andere deelnemende organisatie. Of je verwijst de kandidaat door naar een van de aanwezige loopbaancoaches. Op deze manier kun je in de Ik Zorg Shop iedereen met interesse voor het werken in de zorg concrete mogelijkheden bieden."

Het bijzondere van de Ik Zorg Shop is dus dat u mensen echt op weg kunt helpen in hun zoektocht naar een passende baan in de zorg. Het samen werven en matchen met zorg- en welzijnsorganisaties in de regio biedt voordelen voor zowel kandidaten als voor organisaties. Als deelnemende organisatie komt u in de pop-up store regelmatig collega’s van andere organisaties tegen. Dit biedt de mogelijkheid om ervaringen en ideeën uit te wisselen rondom de aanpak van het werven van nieuwe medewerkers op de krappe arbeidsmarkt.

Wat betekent deelnemen in de pop-up store:

  • Dat u minimaal 8 uur per week live aanwezig zal zijn in de Ik Zorg Shop pop-up;
  • Zichtbaarheid van uw organisatie via drukwerk en materiaal dat u in de winkel kunt achterlaten;
  • Ambassadeurs vanuit uw organisatie van waarde laten zijn in de shop;
  • De mogelijkheid om collega’s van andere organisaties te ontmoeten;
  • Ondersteuning bij de werving van kandidaten/klanten in de shop;
  • Samen met andere organisaties laten zien hoeveel er te kiezen is in zorg en welzijn.

Kosten

Wilt u gebruik maken van deze unieke mogelijkheid om dichtbij uw doelgroep nieuwe medewerkers aan te trekken in Woerden? Deelname aan een Ik Zorg Shop pop-up kost u €187,50. Daarvoor staat u dan dus 4 weken lang in de pop-up store.

Enthousiast geworden?

U bent van harte welkom om deel te nemen! Neem hiervoor contact op met projectleider Ik Zorg Shop Leontien van Lierop via lvanlierop@utrechtzorg.net.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws