De Ik Zorg shop in Zeist is elke wo/do/vr van 9:30 tot 17:00 en elke eerste zaterdag van de maand van 10:00 tot 14:00 uur open.

Ik Zorg shop geopend

Woensdag 22 januari was het dan zover: om 14:00 gingen de deuren van de Ik Zorg shop open op de 1e Hogeweg 4-8 in Zeist. Een uniek winkelconcept van samenwerkende zorg- en welzijnsorganisaties waar toekomstige zorgprofessionals, zij-instromers, herintreders en vrijwilligers en werkgevers elkaar ontmoeten. Direct na de opening van de shop kwamen de eerste geïnteresseerden al langs. Zoals Hannie Tuijl (62) uit Zeist. De zorg is een rode draad in haar CV: "Zowel professioneel als privé blijft het een terugkerend aspect in mijn leven. Ik wil graag weer de zorg in, maar ik weet niet goed waar en hoe, dus besloot ik vandaag hier naar binnen te lopen". Lees ook het artikel van het AD over de opening van de Ik Zorg shop.

Activiteiten en workshops

Leontien van Lierop van Utrechtzorg is de coördinator van de Ik Zorg shop. "We gaan voor een duurzame match en kunnen mensen als Hannie informeren, inspireren met workshops en begeleiden naar een passende baan". In de shop is wekelijks een loopbaancoach aanwezig en er worden veel verschillende activiteiten georganiseerd zoals de workshops 'Hoe presenteer jij jezelf' en 'Ben jij zorgproof'. Bekijk de kalender voor alle activiteiten van de Ik Zorg shop.

Samen met 14 enthousiaste zorg- en welzijnsorganisaties in regio Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek is Utrechtzorg dit concept gestart. De kracht van dit concept is het grote netwerk dat we met alle organisaties samen hebben. U doet toch ook mee? U bent van harte welkom voor een kopje koffie in de Ik Zorg Shop! Of neem contact op met Leontien van Lierop via lvanlierop@utrechtzorg.net of 030 - 634 0808.