Ik Zorg Shop on tour: terugblik Nieuwegein

24 juni 2021

Van 2 juni tot en met 25 juni was de Ik Zorg Shop pop-up store te vinden in Nieuwegein.

Ik Zorg Shop in Nieuwegein

De eerste Ik Zorg Shop pop-up store is deze maand in Nieuwegein geopend door zorgambassadeur Kaat Schreuders in aanwezigheid van burgemeester Frans Backhuijs.

De tijd vliegt, en zoals het hoort bij een pop-up store sluiten de deuren van de winkel zich deze week alweer. Ellen Muts van deelnemende organisatie Tzorg blikt terug op een succesvolle actie: "Het leukste aan het meedoen aan de Ik Zorg Shop vond ik het ontmoeten van andere zorgorganisaties. We staan allemaal voor dezelfde uitdagingen als het gaat om het vinden van voldoende medewerkers. Het is heel waardevol om te horen waar andere organisaties tegenaan lopen en hoe zij hiermee omgaan".

Benieuwd hoe de pop-up store eruit zag? Bekijk dan onderstaande video over de feestelijke opening. Lees ook het artikel van de Digitale Stad Nieuwegein over de pop-up store.

Meer informatie

De tour gaat verder! Na de zomer vindt u de pop-up store in Maarssen (1 tot en met 24 september), Woerden (6 tot en met 29 oktober) en Utrecht (3 tot en met 26 november). De Ik Zorg Shop in Zeist blijft geopend.

Bezoekers vinden meer informatie over de Ik Zorg Shop op: www.ikzorgshop.nl.

Heeft u als werkgever interesse om deel te nemen aan een pop-up store? Kijk dan op deze pagina of neem contact op met Leontien van Lierop via lvanlierop@utrechtzorg.net.