Nieuwe campagneflight 'Ik Zorg' gericht op waardering

09 december 2020

In december 2020 richt de Ik Zorg-campagne zich op de waardering van zorg- en welzijnsprofessionals.

Persoonlijke videoboodschap

Voor veel medewerkers in zorg en welzijn ziet het werk er dit jaar anders uit, ook tijdens de feestdagen. Daarom maakt Ik Zorg het deze decembermaand voor iedereen mogelijk een persoonlijke videoboodschap te maken op trots.ontdekdezorg.nl en deze te versturen naar zijn of haar zorgheld. Bijvoorbeeld om iemand te bedanken, te laten weten hoe trots hij of zij op diegene is, of om iemand die dit jaar voor het eerst tijdens de feestdagen in zorg en welzijn werkt extra fijne dagen te wensen.

Iedereen in Nederland kent wel iemand die werkt in bijvoorbeeld de jeugdzorg, ziekenhuiszorg, kraamzorg, thuiszorg of sociaal werk. Via trots.ontdekdezorg.nl kan iedereen zijn held uit zorg en welzijn verrassen met een persoonlijke video met feestelijke animatie. De video maakt men in een paar eenvoudige stappen en is vervolgens te delen vervolgens via Facebook, LinkedIn, Twitter, mail of Whatsapp met #ikzorg. Zo streeft Ik Zorg ernaar dat zoveel mogelijk medewerkers uit zorg en welzijn een liefdevolle video krijgen in december.

Over de campagne Ik Zorg

De Ik Zorg-campagne is een samenwerking van werknemers- en werkgeversorganisaties, branche- en beroepsverenigingen in de sector zorg en welzijn en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). De campagne is onderdeel van een brede aanpak om te zorgen voor voldoende medewerkers die goed zijn toegerust voor en tevreden zijn met het belangrijke werk dat zij doen. Kijk voor meer informatie op ontdekdezorg.nl of neem contact op met Maaike Smittenaar via msmittenaar@utrechtzorg.net.