Nieuwe projectleider Subsidies en Opleiden

24 januari 2018

Graag stel ik mij kort aan u voor. Mijn naam is Ton van Soest, en sinds medio januari jl. ben ik werkzaam bij Utrechtzorg in Houten in de functie van Projectleider Subsidies & Opleiden.

Mijn focus zal voorlopig volledig liggen op het SectorplanPlus (SPP) binnen Utrecht, Amersfoort en de Gooi- & Vechtstreek. Zoals u wellicht weet is SPP een meerjarige subsidie (2017-2021) van het Ministerie van VWS voor werkgevers in Zorg & Welzijn om een extra impuls te geven aan opleidingsprojecten, die zijn gericht op nieuwe instroom, met ontslag bedreigde werknemers of opscholing binnen de organisatie via kwalificerende scholing. Mocht u hier meer over willen weten, dan kunt u uiteraard terecht bij ondergetekende.

De komende weken werk ik nauw samen met collega Erna Laclé, die zich de afgelopen jaren binnen Utrechtzorg met de Sectorplannen heeft beziggehouden. Daarna zal Erna zich geleidelijk uit het huidige project gaan terugtrekken. Gabriëlle Peereboom zal als ervaren projectmedewerker nauw bij het SPP betrokken blijven.

De eerste weken bij Utrechtzorg zijn mij prima bevallen. Er wordt door een groep vriendelijke en behulpzame collega’s hard gewerkt aan diverse maatschappelijk relevante projecten binnen de sector Zorg & Welzijn. Ik ben blij dat ik daar ook nu een (flink) steentje aan kan gaan bijdragen.

Ik ben 50 jaar, getrouwd met Annemiek en de trotse vader van twee kinderen, Bart en Nienke. Wij wonen in het leuke dorpje Eefde (bij Zutphen). Gezien de reisafstand naar Houten werk ik drie dagen op kantoor en twee dagen vanuit huis. Mijn vorige werkgever was toetsorganisatie Cito in Arnhem, waar ik beleidsmedewerker en projectleider ben geweest. Ik ben bij Utrechtzorg bereikbaar via tvansoest@utrechtzorg.net en het algemene telefoonnummer 030 - 6340808. Ik hoop u allen binnenkort persoonlijk te ontmoeten en kijk uit naar een prettige samenwerking, zowel intern als extern.