Online Gezond & Zeker Innovatiedag: input gezocht!

24 maart 2021

Vul de vragenlijst in om uw wensen voor de online Gezond & Zeker Innovatiedag kenbaar te maken.

Gezond & Zeker Innovatiedag

De wereld ziet er heel anders uit dan vorig jaar. Gezond & Zeker wil zorgprofessionals, misschien nu nog wel meer dan normaal, voorzien van de juiste informatie om hun werk zo gezond en veilig mogelijk uit te blijven voeren. Normaal gesproken organiseerden we dit jaar meerdere fysieke Gezond & Zeker Regiodagen. In de huidige situatie is dit vanzelfsprekend niet mogelijk. Daarom staat eind juni een extra online Gezond & Zeker Innovatiedag gepland waar meerdere online trainingen worden aangeboden.

Wilt u uw voorkeuren kenbaar maken voor de online Gezond & Zeker Innovatiedag? Vul dan uiterlijk maandag 29 maart 2021 deze vragenlijst in. Invullen duurt slechts 2 minuten.

Doel vragenlijst

Met de uitkomsten van de vragenlijst willen we inventariseren hoe we het beste kunnen aansluiten bij uw behoeften; welke onderwerpen wilt u graag terug zien in online trainingen en webinars? De uitkomsten van de vragenlijst zullen vertrouwelijk worden behandeld en de contactgegevens zullen alleen gebruikt worden voor informatie over projecten en activiteiten rondom duurzame inzetbaarheid.

Project Gezond & Zeker

Utrechtzorg verzorgt voor de regio’s Utrecht, Gooi en Vechtstreek en Amersfoort- Eemland de uitvoering van het project Gezond en Zeker. Gezond & Zeker is een landelijk initiatief van Stichting RegioPlus, gericht op het ondersteunen van medewerkers in zorg en welzijn die zich bezighouden met het terugdringen van de gevolgen van fysieke overbelasting en agressie op de werkvloer.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Gwendolyn den Besten via gdenbesten@utrechtzorg.net. Alvast bedankt voor uw tijd en bijdrage en we zien u graag bij onze activiteiten!