Ontdekdezorg Live

04 april 2019

Utrechtzorg wil samen met u (toekomstige) zorgprofessional op een laaggdrempelige manier laten kennismaken met werken in Zorg en Welzijn. Doe mee en laat ons weten of u binnenkort activiteiten organiseert.

Laagdrempelig kennismaken met werken in Zorg en Welzijn

Een (toekomstige) zorgprofessional ontdekt de sector graag door zelf te ervaren. Dat blijkt wel door o.a. het succes De Week van Zorg en Welzijn, het UZnetwerkcafé en de banenmarkten waarbij honderden potentiele zij-instromers en geïnteresseerden hebben ervaren wat werken in de zorg écht inhoudt. De mogelijkheid krijgen om je te oriënteren is belangrijk in een sector zo breed als die van ons. Het zorgt ervoor dat een nieuwe werknemer een bewuste en duurzame keuze maakt.

Doe mee en zet uw organisatie op de kaart

Utrechtzorg wil geïnteresseerden een structurele kans bieden om de zorg te ontdekken. Met maandelijks activiteiten verspreid over de regio´s Utrecht, Amersfoort Eemland en Gooi en Vecht. En, daar hebben we u voor nodig! Organiseert u binnenkort een activiteit waarbij oriënterende professionals welkom zijn? Of vindt u het leuk om een dergelijke activiteit te organiseren en kunt u wat hulp gebruiken? Laat het ons weten.

Neem contact op met Jet van den Hoek

email: jvandenhoek@utrechtzorg.net