Sterk in je Werk: kent u het al?

21 maart 2019

Sterk in je Werk gaat door!

Gratis loopbaanhulp

Al ruim 950 mensen in regio Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vecht die (weer) in zorg en welzijn willen werken of willen blijven werken, hebben het aanbod van hulp bij hun loopbaan aangenomen. 'Sterk in je Werk' is er voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn wil maken. En voor iedereen die in zorg en welzijn werkt, en nadenkt over een volgende stap in zijn of haar loopbaan. Medewerkers die aan ‘het bed’ staan én medewerkers in de ondersteunende diensten uit zorg én welzijn kunnen meedoen.

En 'Sterk in je Werk' gaat door! Tot eind mei 2022 mogen we medewerkers, herintreders, zij-instromers en werkzoekenden Sterk in je Werk gesprekken aanbieden.

Aandacht voor Sterk in je werk

Wilt u de mogelijkheid tot meedoen aan 'Sterk in je werk' promoten onder medewerkers? Bij het secretariaat van Utrechtzorg kunt u cadeaukaarten t.w.v. een gratis loopbaangesprek of ansichtkaarten aanvragen om uit te delen.

Meer weten?

Lees alles over dit project op de website van Utrechtzorg via bijgevoegde link: utrechtzorgactueel.nl en op Sterk in je Werk en of neem contact op met Gabriëlle Peereboom op 030-6340808 of via mail gpeereboom@utrechtzorg.net.