Sterk in je Werk-week opengesteld voor alle regionale zorg- en welzijnsprofessionals

08 november 2018

De 27 samenwerkende organisaties bieden alle regionale zorg- en welzijnsprofessionals een uniek, gratis programma aan.

Sterk in je Werk-week

Utrechtzorg organiseert samen met 27 regionale zorg-en welzijnsorganisaties van 19 tot en met 23 november de Sterk in je Werk-week. Deze week is bedoeld voor zorg- en welzijnsprofessionals in de regio’s Gooi en Vecht, Amersfoort en Utrecht. Een week vol (ruim 100!) activiteiten om hen in het zonnetje te zetten! Inmiddels hebben al bijna 500 zorg- en welzijnsprofessionals zich ingeschreven voor de activiteiten zoals massages, mindfulness-workshops en bokscoaching.

Activiteiten opengesteld

Er zijn echter zoveel activiteiten georganiseerd, dat nog niet alles is volgeboekt. In overleg met de deelnemende organisaties is daarom besloten alle activiteiten openstellen voor alle zorg- en welzijnsprofessionals in de regio – ongeacht of uw organisatie dit jaar meedoet aan de Sterk in je werk-Week! Samen zetten we alle regionale zorg- en welzijnsprofessionals in het welverdiende zonnetje.

Meer informatie

Op de Utrechtzorgkalender vindt u alle activiteiten in deze week. Aanmelden voor een activiteit kan tot en met 16 november! Deel deze link dus op intranet en met uw medewerkers. Vol is vol!

Samenwerkende organisaties

Dit unieke aanbod wordt u gedaan door: Philadelphia Zorg, het Diakonessenhuis, Humanitas DMH, Amaris Zorggroep, GGz Centraal, Zorggroep De Vechtstreek, Sherpa, De Bilthuysen, Huize het Oosten, ISZ De Brug, Kwintes, Zorg- en Wooncentrum De Haven, Vivium Zorggroep, Reinaerde, Nusantara, Accolade Zorg, Zorggroep Charim, St. Pieters en Bloklands Gasthuis, De Tussenvoorziening, Quarijn, Koninklijke Visio, Zideris, Abrona, Amerpoort & Lyvore.