Subsidieregeling Zorg Praktijkleren

15 augustus 2019

Maak op eenvoudige en goedkope wijze gebruik van de subsidiemogelijkheden binnen Zorg Praktijkleren.

Subsidie Praktijkleren

Goed nieuws voor organisaties die in het schooljaar 2018/2019 leerwerkplekken voor BBL- en/of hbo duaal-leerlingen aanboden. Naast SectorplanPlus-subsidie kunt u voor de begeleidingskosten van deze leerlingen ook een beroep doen op de subsidieregeling Praktijkleren. Het gaat om een bedrag van maximaal €2700,- per jaar. Door een koppeling tussen de portals van SectorplanPlus en Praktijkleren, bespaart u tijd en geld bij het aanvragen van deze subsidie. Meer hierover leest u in de flyer (.PDF).

Regeling Zorg Praktijkleren

Maakt uw organisatie (nog) geen gebruik van de subsidieregeling SectorplanPlus, maar wilt u tegen een gereduceerd tarief wel in aanmerking komen voor de subsidie beschikbaar gesteld voor de Regeling Zorg Praktijkleren? En de administratie daarbij grotendeels uitbesteden? Dan kunt u uw contactgegevens invullen op www.zorg-praktijkleren.nl. Daar treft u ook allerlei relevante informatie aan omtrent deze interessante subsidieregeling. Na invulling van de contactgegevens zal de Backoffice Zorg Praktijkleren snel contact met u opnemen voor de verdere procedure.

De Backoffice Zorg Praktijkleren dient tenslotte alle complete aanvragen in bij subsidieverstrekker Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Belangrijk: Sluitingsdatum van indiening van aanvragen is op maandag 16 september 2019 om 17:00 uur precies.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over deze mogelijkheid, dan kunt u contact opnemen met projectleider Ton van Soest van Utrechtzorg. Hij is bereikbaar via 06-20842724 en via tvansoest@utrechtzorg.net. De subsidiekaart van RegioPlus geeft een overzicht van relevante subsidies voor werkgevers in zorg en welzijn met betrekking tot initiële op-, bij- en nascholing, instroom en behoud werknemers en innovaties.

Wilt u meer weten over de subsidieregeling praktijkleren? Ga voor meer informatie naar www.zorg-praktijkleren.nl, mail naar info@zorg-praktijkleren.nl of bel met 088-0084580 (Zorg Praktijkleren).