Utrechtzorg organiseert Sterk in je Werk-week

27 juni 2018

Samen behouden we medewerkers voor de sector.

Sterk in je Werk-week: 19 t/m 23 november

Om zorgmedewerkers te behouden is het belangrijk dat zij gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie kunnen nemen over hun loopbaan. Daarom organiseert Utrechtzorg van 19 t/m 23 november de Sterk in je Werk-week. Een week vol activiteiten speciaal voor zorgmedewerkers die hun werk goed, gezond en met plezier willen blijven doen. De week wordt georganiseerd in verschillende regio’s in het land. Zo maken we samen het verschil!

Goed werkgeverschap

Met behulp van een ‘Sterk in je Werk-week’ ondersteunt Utrechtzorg zorg- en welzijnsorganisaties bij de acties uit het Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten: ‘het bieden van een aantrekkelijk werkomgeving en werkklimaat’. Oftewel: goed werkgeverschap.

De uitstroom van medewerkers naar andere sectoren is de afgelopen jaren flink gestegen. Door te investeren in een aantrekkelijke werkomgeving en werkklimaat kan de uitstroom worden beperkt. Daarmee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de oplossing van de tekorten.

Doet u mee?

Om een mooi programma aan medewerkers aan te kunnen bieden, is het van belang dat zoveel mogelijk organisaties meedoen. Meedoen is simpel. U organiseert één of meerdere activiteiten en stelt deze ook (gratis) open voor medewerkers van andere organisaties. Zo nemen we samen verantwoordelijkheid en delen we kennis en expertise. De activiteit moet aansluiten bij één van de volgende thema’s:

• In balans zijn en blijven
• Mee-veranderen met het werk
• Oriënteren en ontwikkelen
• Werk zoeken

Wilt u meedoen? Meld uw organisatie dan uiterlijk 17 augustus aan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. "Sterk in je Werk-week". U hoeft nog niet te weten welke activiteit u aanbiedt. Ook voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Bekijk een impressie van de vorige Sterk In Je Werk-week in Rotterdam.