VACATURE: Medior communicatieadviseur Utrechtzorg

09 december 2020

Utrechtzorg zoekt een medior communciatieadviseur om het team te versterken.

Medior communicatieadviseur

Wilt u bijdragen aan een gezonde arbeidsmarkt voor zorg en welzijn? Vindt u het leuk om samen met uw collega de communicatieafdeling te runnen waarbij de operationeel manager jullie coacht, adviseert en motiveert? Bent u de verbinder die mensen helpt een weloverwogen keuze te maken als ze willen werken en leren in zorg en welzijn? Solliciteer dan nu op de functie van medior communicatieadviseur!

De collega waarmee u de afdeling communicatie runt, focust zich op de communicatie richting zorg- en welzijnsorganisaties die deelnemer zijn van ons samenwerkingsverband. U bent verder betrokken bij verschillende projecten en programma’s, zoals de Ik Zorg campagne, de Ik Zorg Shop in Zeist, de jaarlijkse Ontdekdezorg week en regionale banenmarkten. Tenslotte vertegenwoordigt u Utrechtzorg in (een) werkgroep(en) bij RegioPlus, onze landelijke koepelorganisatie.

Meer informatie

Bekijk alle informatie over functie-eisen, competenties, arbeidsvoorwaarden en solliciteren op de vacaturepagina. Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Nathalie de Munnik via nathalie.de.munnik@yacht.nl of 06-42469110.