VACATURE: Operationeel manager Utrechtzorg

30 oktober 2018

Wij zoeken een operationeel manager die leiding gaat geven aan het secretariaat, de projectondersteuners, de financieel medewerker en communicatie.

Vacature: Operationeel manager Utrechtzorg m/v (32 - 36 uur per week)

Wij zijn Utrechtzorg. Wij geloven dat je samen meer bereikt. Met meer dan 80 werkgevers in Zorg en Welzijn staan we voor een krachtig netwerk waarin we werken aan een arbeidsmarkt in balans, vandaag en in de toekomst. Utrechtzorg biedt ondersteunende diensten en cijfers en maakt het verschil door in en met het netwerk te vernieuwen, initiëren, versnellen, faciliteren en te inspireren. Kijk voor onze activiteiten op utrechtzorg.net & utrechtzorg.nl.

Vanwege de groei van Utrechtzorg zoeken wij een enthousiaste, doortastende manager, die de directeur terzijde staat bij managementtaken op het gebied van bedrijfsvoering, financiën, communicatie, HR en ICT. Maar ook vindt u het leuk zelf een aantal arbeidsmarktprojecten voor Zorg- en Welzijn te leiden.

Waar gaat u werken?

Bij Utrechtzorg komt u terecht in een klein, flexibel team. Wij werken vol enthousiasme aan arbeidsmarktvraagstukken vanuit ons kantoor in Houten. Maar ook zijn we veel op pad om samen te werken in ons netwerk.

De functie

Het gaat om een nieuwe functie bij Utrechtzorg. U gaat leidinggeven aan het secretariaat, de project ondersteuners, de financieel medewerker en communicatie. U legt verantwoording af aan de directeur. De directeur blijft leidinggeven aan de overige collega’s. Wanneer de directeur korte tijd afwezig is neemt u haar taken waar.

Uw taken zijn:

  • Opstellen van management rapportages, (jaar)plannen en subsidieverantwoordingen voor Utrechtzorg;
  • Monitoring en het genereren van stuurinformatie over de arbeidsmarkt;
  • Financieel beheer, u krijgt mandaat om een aantal zaken zelfstandig af te handelen;
  • Operationele HR-taken én bijdragen aan professionalisering, samenwerking en goede sfeer in het team;
  • Sturing geven aan de medewerkers gericht op corporate en arbeidsmarktcommunicatie;
  • Aansturen van ICT en facilitaire zaken als huisvesting;
  • Opstarten, aanjagen en faciliteren van gezamenlijke, innovatieve arbeidsmarktprojecten.

U bent pro-actief, zorgt voor overzicht en neemt van start tot einde de touwtjes in handen. U vindt het leuk om een aantal beheersmatige klussen op u te nemen en werkt graag met cijfers.

Wordt u onze nieuwe collega?

• U heeft een HBO/academisch werk- en denkniveau;
• U heeft ervaring met bedrijfsvoering in brede zin
• U heeft ervaring met het coachend aansturen van professionals;
• U monitort voortgang en brengt resultaten (ook cijfermatig) in kaart;
• U heeft inhoudelijke kennis over HR-thema’s;
• U heeft zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

U krijgt een jaarcontract voor 32-36 uur per week, met mogelijkheid tot verlenging. Uw salaris is (afhankelijk van opleiding en ervaring) conform CAO VVT FWG 60.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de functie, neem dan contact op met Annette de Groot, directeur, 030 6340808 of stuur een mail naar adegroot@utrechtzorg.net.

Uw reactie

Uw korte motivatiebrief en CV kunt u voor 19 november mailen naar secretariaat@utrechtzorg.net, ter attentie van Annette de Groot. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op maandag 26 november ‘s middags.