VACATURE: Projectleider SectorplanPlus

12 november 2019

Utrechtzorg zoekt een projectleider SectorplanPlus (m/v (24-32 uur per week)).

Werkgeversorganisatie Utrechtzorg heeft een leuke en verantwoordelijke functie voor een projectleider. We zoeken een zakelijke en gestructureerde persoonlijkheid voor uitvoering van het project SectorplanPlus. SectorplanPlus is een meerjarig subsidietraject gericht op instroom en opleiding van (nieuwe) beroepskrachten in de sector Zorg en Welzijn. Het is een landelijk project, waarvoor Utrechtzorg medeverantwoordelijkheid draagt. Afhankelijk van het aantal uren aanstelling zullen andere projecten ook onderdeel uitmaken van uw takenpakket.

Wie zijn wij?

Wij zijn Utrechtzorg, een regionale werkgeversorganisatie die zich samen met ruim 80 aangesloten deelnemers inzet voor optimale samenwerking, kennisdeling en ontwikkeling/innovatie in de regio. Samen zetten we onze schouders onder een aantrekkelijke sector met voldoende en bekwaam personeel, nu en in de toekomst. De rol van Utrechtzorg bestaat uit het inspireren van ons netwerk en het faciliteren van projecten op het gebied van het imagoversterking, werving van personeel, aansluiting van het onderwijs op de sector Zorg en Welzijn, arbeidsmarktbeleid en duurzame inzetbaarheid van zorg- en welzijnsmedewerkers.

Wat wordt uw rol in onze organisatie?

Wij zijn een bevlogen en flexibel team dat vol enthousiasme werkt aan arbeidsmarktvraagstukken vanuit ons kantoor in Houten. Samen met de werkgevers, draagt u eraan bij dat optimaal gebruik gemaakt wordt van subsidies. U weet hoe u overzicht houdt, en hoe u betrokkenen motiveert tot goede registratie en verantwoording.
U kunt goed samenwerken in een netwerk en met collega’s van Utrechtzorg.

U geeft uitvoering aan het Sectorplan Plus (subsidie voor opleiden binnen Zorg- en Welzijnsorganisaties) in de regio, binnen landelijk af te stemmen kaders. U zorgt ervoor dat de deelnemende zorgorganisaties goed geïnformeerd en geïnstrueerd worden zodat zij de administratie rondom het Sectorplan Plus correct en tijdig kunnen invoeren. Tevens faciliteert u ze en geeft u advies bij het maken van de correcte keuzes om te bepalen welke activiteiten voor subsidie in aanmerking komen. U houdt toezicht op de correcte verdeling van subsidiegelden en op de juiste uitvoering van de beschikking en einddeclaratie. U informeert en rapporteert adequaat richting de directeur-bestuurder, de zorgorganisaties en de landelijke administratieve helpdesk.
Afhankelijk van het aantal uren, stuurt u, in overleg andere projecten aan.

Wat neemt u mee?

We verwachten dat u ervaring hebt met subsidie-administratie en verantwoording, projectmatig werken en procesoptimalisatie. U kunt snel uw weg vinden in een omgeving met veel verschillende stakeholders en bent een stevige gesprekspartner. U hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Als projectleider bent u accuraat, cijfermatig sterk, proactief en neemt u bij een project van start tot einde de touwtjes in handen.
U hebt een HBO werk- en denkniveau. U kunt goed overzicht bewaren, uitstekend overweg met Excel, u vindt het leuk om zaken grondig te analyseren en u hebt affiniteit met de Zorg- en Welzijnssector.

Voor meer informatie kijk op: www.utrechtzorg.net en www.sectorplanplus.nl.

Wordt u onze nieuwe collega?

U krijgt een jaarcontract voor 24-32 uur per week, met mogelijkheid tot verlenging. Uw salaris is conform CAO VVT FWG 55 (afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal €2.802,03 tot maximaal €4.021,18 bij een full time dienstverband) en naast vakantiegeld een 13e maand.

Contact

Wanneer u graag nog meer wilt weten over Utrechtzorg of de functie, neem dan contact op met Gertjan Pater, 030 6340808 of stuur een mail naar secretariaat@utrechtzorg.net.

Uw reactie

Uw korte motivatiebrief en CV kunt u voor 1 december mailen naar secretariaat@utrechtzorg.net, ter attentie van Gertjan Pater.