VACATURE: Projectmedewerker arbeidsmarkt Zorg en Welzijn

12 juni 2019

Zorgt u dat onze projecten op rolletjes lopen? Weet u snel verbanden te leggen? En als u dan ook nog administratief de zaken op orde weet te houden, dan is dit de baan voor u!

Projectmedewerker arbeidsmarkt (24 tot 32 uur)

Samen met uw collega projectmedewerkers, zorgt u dat onze projectleiders optimaal worden ondersteund. Projectmedewerkers en secretariaatsmedewerkers maken deel uit van het team ondersteuning. We zijn een klein, flexibel team en werken vol enthousiasme aan arbeidsmarkt-vraagstukken vanuit ons gezellige kantoor in Houten. Maar ook zijn we veel op pad om samen te werken in ons netwerk.

Als rechterhand van de projectleiders verwachten wij dat u inhoudelijk kennis hebt van de projecten en onze organisatie. U werkt proactief mee in de projecten en u geeft zelfstandig informatie en voorlichting aan scholen. U bent een kei in samenwerken, maar kan ook waar nodig de touwtjes zelf in handen nemen. U heeft een vlotte pen en beheerst de Nederlandse taal uitstekend en u kunt snel uw weg vinden in een hectische omgeving met veel verschillende stakeholders.

Over Utrechtzorg

Utrechtzorg is de arbeidsmarktorganisatie voor Zorg en Welzijn in de regio Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek. Bij Utrechtzorg zijn 85 zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio aangesloten. We bevorderen samenwerking in de regio, bijvoorbeeld bij het werven van personeel, de aansluiting van het onderwijs op zorg en welzijn, arbeidsmarktbeleid en duurzame inzetbaarheid van zorg- en welzijnsmedewerkers.

Concreet vragen wij u om:

• Ondersteuning te geven aan projectleiders (projectondersteuning, agendabeheer, vergaderingen notuleren)
• Projectadministratie te doen
• Bijeenkomsten te organiseren (bijeenkomsten van RAAT, Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten)
• Voorlichting te geven op middelbare scholen over vervolgopleidingen en werken in zorg en welzijn

Wordt u onze nieuwe collega?

Heeft u een HBO werk- en denkniveau en het liefst kennis van de zorg- en welzijnssector en weet u het overzicht in onze hectiek te bewaren? Bent u klaar om met uw flexibiliteit en positieve kijk op zaken ons team te komen versterken? Dan hebben wij voor u een functie waarin u het beste uit uzelf kunt halen en voldoende inbreng is voor eigen ideeën.

Uw salaris is (afhankelijk van opleiding en ervaring) conform CAO VVT FWG 45 of 50.

Contact

Het kan zijn dat u graag nog wat meer over ons of de functie wilt weten voor u ons schrijft. Neem dan contact op met Gabrielle Peereboom, projectmedewerker. Bel haar gerust op 030 6340808 of stuur een mail naar gpeereboom@utrechtzorg.net.

Uw reactie

Uw korte motivatiebrief en CV kunt u tot 23 juni mailen naar secretariaat@utrechtzorg.net, ter attentie van Gertjan Pater. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op 26 juni.