Vernieuwend Werken in de Zorg: van idea naar I do

23 februari 2021

Vernieuwend Werken in de Zorg is een initiatief van Reinaerde dat open staat voor de gehele zorgsector.

Vernieuwend Werken in de Zorg

Goede ideeƫn die (werken in) de zorg verder helpen? Die komen vanaf de vloer! In 2020 vond in dit kader voor de eerste keer het programma Vernieuwend Werken in de Zorg plaats. Een initiatief van Reinaerde, Erasmus Universiteit Rotterdam, VGN en de diverse deelnemende (zorg)partijen.

De kern: de zorgprofessional een stem en een rol geven in de noodzakelijke vernieuwing van de zorg, door dichtbij de knelpunten uit de dagelijkse praktijk te blijven. Dit werd gedaan door het aanreiken van kennis over vernieuwende manieren van werken, het concreet omzetten van een knelpunt in een idee en (geteste) oplossing. Plus het leren ontwikkelen van een mindset die hierbij helpt, nu en in de toekomst.

Bekijk de website van het Actie Leer Netwerk voor een overzicht van de doelen en resultaten van het programma.

Nieuw programma

Het traject staat open voor de gehele zorgsector. Dat wil zeggen dat deelname vanuit uw organisatie met enkele zorgprofessionals in tandem met een leidinggevende/coƶrdinator voor volgende edities mogelijk is.

Vernieuwend Werken in de Zorg gaat namelijk ook in 2021 door! Het volgende programma start op dinsdag 6 april.

Benieuwd? Voor aanmelden en/of meer informatie kunt u mailen naar vernieuwendwerkenindezorg@reinaerde.nl, of bel Maartje van Boekholt (06-12772051) of Hanno de Schipper (06-13503875).