Vijfdaagse "Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk"

12 mei 2021

Van 21 tot en met 25 juni kunnen medewerkers aan de slag met hun loopbaan.

Online vijfdaagse

Voor medewerkers die met plezier en energie in zorg en welzijn willen blijven werken, is het goed om aandacht te hebben voor hun loopbaan. Zij kunnen daarom tijdens de Gezond & Zeker week (maandag 21 tot en met vrijdag 25 juni 2021) gratis deelnemen aan de online vijfdaagse zorg voor je loopbaan. Met deze vijfdaagse ontdekken medewerkers hoe ze sterk in hun werk blijven en hun energie in balans kunnen houden. Zo blijven ze behouden voor de sector. Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf.

Zelf aan de slag

Tijdens deze online vijfdaagse kunnen de deelnemers zelf vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Elke dag krijgen de deelnemers een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Ze ontdekken meer over zichzelf en wat ze willen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk (ook gratis).

Delen

Wilt u deze online vijfdaagse zorg voor je loopbaan delen met medewerkers? Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk op www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse.