Voorstellen nieuwe medewerkers

29 oktober 2019

Onze nieuwe medewerkers stellen zich graag aan u voor.

Dit najaar zijn er twee nieuwe collega's gestart bij Utrechtzorg. Tijd om kennis te maken!

Petra van Lith

Ik ben Petra van Lith en sinds 1 oktober aan de slag als secretaresse. In die hoedanigheid ga ik mij onder andere bezighouden met de administratieve afwikkeling van de bijeenkomsten die door Utrechtzorg georganiseerd worden.

Mijn ervaring als secretaresse beslaat ruim 25 jaar inmiddels en de laatste 10 jaar binnen verschillende sectoren van de zorg. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit enthousiaste team en dat ik op mijn manier een steentje bij kan dragen aan het aanpakken van de personeelstekorten in de zorg. Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag en bereikbaar via het mailadres secretariaat@utrechtzorg.net en 030 - 634 0808.

Ieteke van Brakel

Mijn naam is Ieteke van Brakel. Per 17 oktober maak ik onderdeel van Utrechtzorg. Ik ben nu al onder de indruk van het enthousiasme en het vele werk dat verzet wordt door dit enthousiaste team! Voor mij is dit een hele mooie kans en uitdaging om mee te werken aan de uitdagingen in de regio. De afgelopen tien jaar heb ik gewerkt als verpleegkundige in het UMC Utrecht, een van de deelnemende organisaties van Utrechtzorg. Veel thema’s waar Utrechtzorg mee bezighoudt heb ik van zelf van dichtbij meegemaakt. Ik hoop dan ook met mijn opgedane kennis en ervaring in de zorg een goede aanvulling te zijn binnen de vele projecten.

Als projectmedewerker bij Utrechtzorg zal ik ondersteuning gaan bieden aan de RAAT Gooi en Vechtstreek en RAAT Amersfoort- Eemland. Ook zal ik mij gaan richten op de voorlichting onder jongeren om de zorg onder de aandacht te brengen. Hen enthousiast maken voor dit veelzijdige vakgebied is voor mij een prachtige uitdaging! Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Ik ben bereikbaar via ivanbrakel@utrechtzorg.net.