confetti.jpg

Voorstellen nieuwe medewerkers Utrechtzorg

27 januari 2020

Onze nieuwe medewerkers stellen zich graag aan u voor.

Vanaf januari 2020 zijn er twee nieuwe medewerkers gestart bij Utrechtzorg. Graag stellen we Jolijn Mulders en Annelie van den Boogaard aan u voor.

Jolijn Mulders

Mijn naam is Jolijn Mulders, 39 jaar en woonachtig in Soest. Per 13 januari mag ik het enthousiaste team versterken van Utrechtzorg. Ik neem het stokje over van Ton van Soest als projectleider SectorplanPlus. Het Sectorplan is niet nieuw voor mij. Vanaf 2016 heb ik meerdere aanvragen ingediend namens een grote zorgorganisatie. Ik vind het erg leuk om het nu vanuit een andere kant te mogen gaan ervaren. Voor vragen met betrekking tot het SectorplanPlus ben ik bereikbaar via het mailadres jmulders@utrechtzorg.net.

Annelie van den Boogaard

Ik ben Annelie van den Boogaard en versterk vanaf 13 januari 2020 het communicatieteam van Utrechtzorg. Een nieuwe rol, maar wel bekend met Utrechtzorg en haar netwerk. In 2017-2018 was ik namelijk voor enkele uren per week bezig met de regionale uitrol van het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn. Waarom dan terug van weggeweest? Afgelopen jaar heb ik een halfjaar gewerkt bij een Ecolodge in Kenia en aansluitend een prachtige reis door Oost/Zuid-Afrika gemaakt.

Nu weer een frisse start bij Utrechtzorg als projectleider communicatie, met een mooi doel: oriƫnterende, lerende en werkende (zorg)professionals (weer) toe te leiden naar de zorg- en welzijnssector. Ik heb er zin in! Een leuk idee hiervoor of mij aanhaken bij uw bestaande initiatief? Stuur mij dan een mail op: avandenboogaard@utrechtzorg.net.