Jonge professionals aan zet

Binnen Jong RAAT werkt de nieuwe generatie zorgprofessionals aan het terugdringen van de personeelstekorten. Met frisse en innovatieve ideeën worden deze jongeren betrokken bij het oplossen van de arbeidsmarktproblematiek. De uitstroom onder jonge professionals is alarmerend, en de tekorten zijn met name schrijnend binnen de beroepsgroep van verpleegkundigen en verzorgenden. Beroepsvereniging V&VN en Utrechtzorg slaan daarom de handen ineen.

Om deze startende zorgprofessionals in hun kracht te zetten, bieden V&VN en Utrechtzorg de deelnemers van Jong RAAT een ontwikkelingstraject aan. Het ontwikkelingstraject stimuleert de zorgprofessionals om aandacht te vragen voor eigen vernieuwende ideeën en biedt handvatten die nodig zijn om hun innovatieve ideeën te realiseren.

Volg Jong RAAT ook op LinkedIn en Twitter (@JongRAAT).

Doe mee!

Jong RAAT gaat graag met u in gesprek. Elke maand komt de groep bij elkaar voor trainingen. Voorafgaand aan deze trainingen zijn zogenaamde denktanks ingepland, waarbij betrokkenen en geïnteresseerden aan kunnen sluiten om ervaringen te delen, maar ook om de ideeën van Jong RAAT te evalueren. Op deze manier willen we gebruik maken van ieders expertise en werken aan een realistisch plan. We heten u van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

De volgende denktanks staan gepland op:

Aanmelden voor de dentank of meer informatie over Jong RAAT? Neem contact op met Josefien Jeninga, projectleider Jong RAAT via jjeninga@utrechtzorg.net | 030 634 08 08.

De helden van Jong RAAT

Bovenstaande foto werd gemaakt op de kick-off van Jong RAAT (11 maart 2019).