Met het loopbaanplatform anticipeert Utrechtzorg, samen met werkgevers, op de bewegingen op de regionale arbeidsmarkt binnen zorg en welzijn.

Naast de actuele en uitgebreide vacaturepagina is er op het loopbaanplatform van alles te vinden voor de medewerker om zelf de regie te nemen over zijn of haar loopbaan. Wanneer er een E-profiel wordt aangemaakt worden er verschillende testen ontsloten die meer inzicht geven in persoonlijk talent en werkstijl. Op het platform is informatie te vinden over leren en werken en aansluitende carrièrepaden binnen zorg en welzijn.

Voor de kennishouders in de organisatie is er de mogelijkheid om te participeren in een community. Ook is er een mogelijkheid om vanuit de organisatie medewerker en loopbaanbegeleider te koppelen in het platform waardoor trajecten door deze digitale omgeving worden ondersteund. Bovendien worden vacatures van hbo-niveau of hoger automatisch doorgeplaatst op het platform Zorgtopbanen.

Neemt u gerust eens een kijkje op onze site. Wanneer u vragen heeft over het platform kunt u contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@utrechtzorg.net) of Jet van den Hoek (jvandenhoek@utrechtzorg.net), of 030-6340808.