Publiekscampagne Ik Zorg

Op 1 november is de campagne Ik Zorg van start gegaan om meer mensen enthousiast te maken voor een opleiding of baan in Zorg en Welzijn. Op Ontdekdezorg.nl laten meer dan 600 professionals zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol het werk is. Op deze website is ook informatie over opleidingen, beroepen en vacatures terug te vinden. De landelijke campagne loopt zo’n 3,5 jaar, met op gezette tijden piekmomenten. Doe ook mee! Hoe meer organisaties meedoen, hoe krachtiger de campagne

Zo doet u mee met Ik Zorg

U kunt op verschillende manieren meedoen met de campagne. Hiervoor is er een toolkit beschikbaar met onder andere logo’s, social media banners, een handleiding (quick guide) en een postergenerator om zelf campagneposters te maken. Meedoen kan al laagdrempelig: deel uw verhalen met #IkZorg!

Samen zorgen voor goede opvolging

De campagne Ik Zorg verwijst naar www.ontdekdezorg.nl. Via echte verhalen over beroepstrots worden geïnteresseerden enthousiast gemaakt voor werken en leren in de sector. Om deze geïnteresseerden op weg te helpen naar een baan of opleidingsplek worden er regionale contactpunten opgezet.

Uw regionaal contactpunt

Als regionale werkgeversorganisatie fungeert Utrechtzorg als contactpunt voor de regio Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vecht. Het contactpunt faciliteert, ondersteunt, signaleert en activeert het netwerk. Zo kunnen we samen met u regionale opvolging geven voor iedereen die geïnteresseerd is in werken in zorg en welzijn.

Doe mee!

Help ons mee bij het inrichten van dit regionale contactpunt! Laat ons weten wat uw organisatie geïnteresseerden te bieden heeft en met wie wij contact op kunnen nemen. Bereik projectleider Jet van den Hoek via contactpunt Utrechtzorg

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief: