De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Open zelf de deuren of neem een kijkje bij het verzorgingshuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Bekijk de terugblikvideo van 2018 voor een mooi beeld van de Week.

Juist in deze turbulente tijden is het belangrijk om ons als sector naar buiten te richten. Dit is dé gelegenheid om te laten zien dat de sector volop in beweging is en dat wij ondanks de vele veranderingen in en rondom de sector samen hard werken aan de toekomst. De Week van Zorg en Welzijn zal in 2019 een sterke focus hebben op het enthousiasmeren en werven van nieuwe collega's via zij- en herinstroom. Organiseer een speeddatemiddag of meeloopdag, of sluit aan bij één van de regionale activiteiten!

Doe mee!

Via het online formulier kunt u uw activiteit aanmelden voor deelname aan de Week van Zorg en Welzijn. Promotiemateriaal kunt u zelf bestellen via de speciale website.

U kunt ook aansluiten bij één van de regionale activiteiten: het UZNetwerkcafé in Utrecht, of het Love2Care event in Hilversum.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diede Heitink (dheitink@utrechtzorg.net).

Zorg en Welzijn Special

Net als afgelopen jaren ontwikkelen wij een regionale Zorg en Welzijn Special. Een krant vol inspirerende verhalen uit het werkveld, waarbij ook zij- en herinstromers aan het woord komen. Deze special wordt dit jaar in een nieuw eigentijds jasje gestoken. De Zorg en Welzijn Special wordt regionaal bij ruim een half miljoen huishoudens bezorgd. Een zeer geschikt middel om uw organisatie te profileren bij een breed publiek! Bekijk hier de special van 2018. Het is niet meer mogelijk om advertentieruimte te reserveren in de Special van 2019.

Tv-programma Heel Holland Zorgt

Voorafgaand, tijdens en na de Week van Zorg en Welzijn kunt u het tv programma Heel Holland Zorgt bekijken op SBS6. Verschillende bekende Nederlanders lopen een dag mee met een organisatie en ontmoeten medewerkers om te zien wat voor mooi en bijzonder werk zij doen.

Social Media

Natuurlijk zetten wij ook groots in op social media. Via Facebook, Instagram en Twitter kunt u volgen wat er in de Week te beleven is en kunt u zelf ook berichten plaatsen om aandacht voor uw organisatie te vragen.