Ontdekdezorg Week

De Week van Zorg en Welzijn gaat vernieuwen! In 2019 hebben we al een mooie slag gemaakt richting focus op zij-instroom en herintreders. Hier gaan we in 2020 mee verder. We vinden het belangrijk om de communicatie over onze sector zorg en welzijn gezamenlijk op te pakken en een duidelijke afzender te geven. Dit gaan we doen door aan te sluiten bij de landelijke Ik Zorg campagne, en tegelijk het eigen gezicht van “De Week” te behouden. Dit betekent dat de vormgeving, middelen, én de naam van De Week veranderen.

Vanaf 2020 gaan we samen de Ontdekdezorg Week organiseren. Deze zal plaatsvinden van 16 tot en met 21 maart.

Hierin behouden we wat goed was aan de Week van Zorg en Welzijn, en gaan we door middel van meer focus, een nieuwe moderne uitstraling en goede samenwerking richting een nog beter evenement.

We gaan inzetten op zorg- en welzijnsprofessionals als trotse ambassadeurs. Met ruim 1,2 miljoen medewerkers is werken in zorg en welzijn breed vertegenwoordigd in de samenleving. Bijna iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving in die in onze sector werkt, en we willen gebruik maken van dit enorme netwerk. Deze mensen willen we bij onze sector gaan betrekken door samen regionale netwerkevenementen te organiseren, en mensen vervolgens te verwijzen naar open dagen, meeloopdagen, netwerkborrels en dergelijke binnen organisaties. Een groot vangnet, met vervolgens contact op maat.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over dit evenement, dan kunt u contact opnemen met Diede Heitink via dheitink@utrechtzorg.net. U kunt ook de PDF bekijken voor een visuele samenvatting.

Week van Zorg en Welzijn 2019

De Week van Zorg en Welzijn vond plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openden tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Bekijk de terugblikvideo voor een mooi beeld van de Week.

Juist in deze turbulente tijden is het belangrijk om ons als sector naar buiten te richten. Dit is dé gelegenheid om te laten zien dat de sector volop in beweging is en dat wij ondanks de vele veranderingen in en rondom de sector samen hard werken aan de toekomst. De Week van Zorg en Welzijn had in 2019 een sterke focus op het enthousiasmeren en werven van nieuwe collega's via zij- en herinstroom.

Download het Jaarverslag Week van Zorg en Welzijn 2019 (.PDF) voor een terugblik.

Meer informatie

Benieuwd naar de Ontdekdezorg Week in 2020? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diede Heitink (dheitink@utrechtzorg.net).

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws