Week van Zorg en Welzijn 2019

De Week van Zorg en Welzijn vond plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openden tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Bekijk de terugblikvideo voor een mooi beeld van de Week.

Juist in deze turbulente tijden is het belangrijk om ons als sector naar buiten te richten. Dit is dé gelegenheid om te laten zien dat de sector volop in beweging is en dat wij ondanks de vele veranderingen in en rondom de sector samen hard werken aan de toekomst. De Week van Zorg en Welzijn had in 2019 een sterke focus op het enthousiasmeren en werven van nieuwe collega's via zij- en herinstroom.

Download het Jaarverslag Week van Zorg en Welzijn 2019 (.PDF) voor een terugblik.

Zorg en Welzijn Special

Ook in 2019 is er een Zorg en Welzijn Special ontwikkeld. Een krant vol inspirerende verhalen uit het werkveld, waarbij ook zij- en herinstromers aan het woord komen. Deze special werd dit jaar in een nieuw eigentijds jasje gestoken. De Zorg en Welzijn Special werd regionaal bij ruim een half miljoen huishoudens bezorgd. Bekijk hier de special van 2019.

Tv-programma Heel Holland Zorgt

Voorafgaand, tijdens en na de Week van Zorg en Welzijn kunt u het tv programma Heel Holland Zorgt bekijken op SBS6. Verschillende bekende Nederlanders lopen een dag mee met een organisatie en ontmoeten medewerkers om te zien wat voor mooi en bijzonder werk zij doen. Heel Holland Zorgt was vanaf zaterdag 2 maart 2019 vijf weken lang te zien op zaterdagmiddag op SBS6, met een herhaling op zondagochtend.

Meer informatie

Benieuwd naar de Week van Zorg en Welzijn in 2020? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diede Heitink (dheitink@utrechtzorg.net).

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws