Datum: 02 december 2021 / 13:00

Op 2 december organiseert het ALN haar jaarlijkse landelijke evenement voor zorg en welzijn.

Op donderdag 2 december organiseert Actie Leer Netwerk weer haar jaarlijkse, landelijke evenement voor zorg en welzijn. Door de coronacrisis is de arbeidsmarkt in deze sector nog verder onder druk komen te staan. Om je te inspireren zetten we tien organisaties in de ‘spotlight’ tijdens het Impactsymposium. Deze organisaties hebben zich bewezen met hun aanpak van het personeelstekort en hebben het afgelopen jaar impact gemaakt op de werkvloer.

Wie zijn deze impact- en bewegingmakers?

Dit zijn de organisaties die zich hebben aangemeld voor de Impactmakerprijs 2021. Onze jury nomineert de beste tien voor het verzorgen van pitches tijdens het Impactsymposium op 2 december. Op 16 november is bekend wie dit zijn. Alle inzendingen vind je hier. Je kunt jouw organisatie tot 1 november aanmelden. Als deelnemer aan het symposium kun jij straks stemmen op de organisatie die volgens jou de meeste beweging op de arbeidsmarkt heeft weten te creëren.

Praktische informatie

Wegens het toenemende aantal coronabesmettingen heeft Actie Leer Netwerk besloten het Impactsymposium (2 december 2021) te annuleren.