Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van elke organisatie. Investeren in het behoud van medewerkers is daarom ontzettend belangrijk. Vanaf het moment dat een medewerker kiest voor de organisatie tot zelfs na het moment van afscheid loont het om aandacht te besteden aan de beleving van de medewerker. Ook vanuit het kostenperspectief blijkt een investering in behoud een goed rendement op te leveren. Kortom; investeer in de medewerkerreis om collega’s te behouden voor het team, de organisatie of de sector zorg & welzijn.

Duurzame inzetbaarheid

Iedereen binnen een organisatie draagt bij aan werkplezier en duurzame inzetbaarheid, maar wel vanuit een andere rol en verantwoordelijkheid. Het is een optelsom van de cultuur die je creëert als team, leidinggevende, HR, directie, opleiders en alle andere collega’s. Ook heeft ieder individu een eigen verantwoordelijkheid in zijn eigen werkgeluk.

Er zijn zoveel knoppen waar je aan kunt draaien: waar begin je?

Utrechtzorg ondersteunt werkgevers en hun HR-professionals op verschillende manieren om een antwoord te geven op die vraag. Utrechtzorg verbindt vragen en oplossingen van partijen in de regio, inspireert, informeert en voegt deskundigheid toe middels onderstaande projecten.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws