Gratis loopbaancoaching

Sterk in je werk is er voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. En voor iedereen die in zorg en welzijn werkt, en nadenkt over een volgende stap in hun loopbaan. Een onafhankelijke loopbaancoach kijkt samen met de coachee wat er mogelijk is. Gratis, in de buurt en zonder verplichtingen.

Extra coaching tijdens coronacrisis

Sterk in je werk is vanaf woensdag 15 april 2020 gestart met extra ondersteuning voor medewerkers in zorg en welzijn die in het werk geconfronteerd worden met corona. Professionele coaches bieden op vrijwillige basis extra mentale coaching en een luisterend oor, en verwijzen zo nodig door naar gespecialiseerde hulp. Er zijn geen kosten verbonden aan deze extra coaching. Lees hier meer over dit project. Via het stroomschema bekijkt u wat Sterk in je werk momenteel voor uw organisatie kan betekenen. Hieronder leest u meer over loopbaancoaching vanuit Sterk in je werk.

Zet uw medewerkers zelf in de regie

Bij een loopbaangesprek staat de medewerker of werkzoekende bewust stil bij zijn of haar loopbaan: Waar sta ik nu? En waar wil ik naar toe? De geïnteresseerde bepaalt zelf het onderwerp van het gesprek. Bijvoorbeeld over verdere stappen in een functie, werkgeluk, het inzetten van talent of het onderzoeken van mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Medewerkers/werkzoekenden kunnen zelf een gesprek aanvragen bij Sterk in je werk.

Sterk in je werk is een succesvol initiatief van CNV Zorg & Welzijn, FNV en RegioPlus en wordt regionaal uitgevoerd door Utrechtzorg. In 2018 voerden onze coaches ruim 400 gesprekken in de regio.

Loopbaanmiddag in uw organisatie?

Wij komen naar u toe! De inspiratiemiddag is een uniek aanbod van Utrechtzorg voor aangesloten werkgevers. In een dagdeel gaan uw medewerkers samen aan de slag en maken ze kennis met onze loopbaan inspiratiemiddagdag met daarin 4 rondes. De volgende onderdelen kunnen aan bod komen:

  • Persoonlijke loopbaancoaching (individueel)
  • Een verkorte sollicitatietraining
  • Leer netwerken
  • Pitch jezelf
  • Plezier in je werk!
  • Je talentprofiel in kaart brengen

Ook bestaat de mogelijkheid om een inspiratiemiddag gericht op behoud te organiseren. Onderstaande onderdelen kunnen aan bod komen:

  • Persoonlijke loopbaancoaching (individueel) (1 uur)
  • Rust in je hoofd (mindmapping) (1,5 uur)
  • Werk/Privébalans (1,5 uur)

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op met Gabriëlle Peereboom. We hanteren een minimum aantal deelnemers van 20 personen.
tel: 030 634 08 08
email: gpeereboom@utrechtzorg.net