Datum: 18 juni 2021 / 09:30

Implementatie van duurzame inzetbaarheid

Met duurzame inzetbaarheid zorgt u ervoor dat uw mensen langer gezond, plezieriger en productief door kunnen werken. Dat betekent voor HR dat u de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van uw medewerkers goed monitort en actie onderneemt als verbetering mogelijk is.

Veel CAO’s bevatten al financiële afspraken over duurzame inzetbaarheid. Het is aan de organisatie (HR) de uitdaging deze afspraken te vertalen naar visie, beleid en middelen. Veel organisaties hebben al maatregelen op de plank liggen. Deze worden echter niet altijd op het juiste moment ingezet. Daarnaast, in alle drukte, verdwijnt de aandacht ervoor.

Het HRorganizer platform biedt de structuur om op het juiste moment passende maatregelen in te zetten op zowel individueel als op team- en organisatieniveau. Met het invullen van een korte scan (5 minuten) krijgt de medewerker direct passende maatregelen aangeboden. De privacy is hierbij gewaarborgd. Via het dashboard is direct inzichtelijk hoe uw organisatie en uw mensen ervoor staan. Benieuwd hoe? Schrijf u dan in voor deze workshop.

Over HRorganizer

Deelnemers van Utrechtzorg kunnen HRorganizer via ons afnemen. Hierdoor beschikt u altijd over maatwerk voor uw situatie, en ontvangt u bovendien korting op testafname. U kunt gebruik maken van onze eigen licentie, trainingsmogelijkheden en advies. Bekijk hier alle informatie over dit aanbod.

Praktische informatie

Deze workshop is onderdeel van het Assessment Festival. Tijdens ons Assessment Festival van 15 tot en met 18 juni laten we u de kracht en diversiteit van assessments zien. We organiseren vier workshops rond de stelling: duurzame inzetbaarheid heeft meerwaarde wanneer assessment wordt ingezet als structureel begeleidingsinstrument in de klantreis van (potentiële) professionals naar en binnen de zorg.

Implementatie van duurzame inzetbaarheid
Datum: Vrijdag 18 juni, 9:30 - 11:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Aanmelden kan via dit formulier.

Het Assessment Festival is gratis voor medewerkers van deelnemende organisaties van Utrechtzorg en samenwerkingspartners (onderwijs en overheid) uit de regio. Deelname voor andere belangstellenden kost €95,- voor het totale programma. Na afloop zijn downloads van alle presentaties beschikbaar via onze website.

Meer weten over het Assessment Festival? Neem dan contact op met Jan Joosten via jjoosten@utrechtzorg.net of Ieteke van Brakel via ivanbrakel@utrechtzorg.net.