Datum: 17 juni 2021 / 09:30

Assessment tools voor duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling

Hoe stimuleert u talentontwikkeling in uw organisatie zodat medewerkers kunnen groeien, zich van waarde voelen en hun talent optimaal benutten? Hoe vergroot u de inzetbaarheid en wendbaarheid van medewerkers zodat medewerkers nu en in de toekomst in staat zijn om werk te doen dat bij ze past?

Tijdens deze sessie gaan we in op hoe u als organisatie zelf assessmenttools kunt inzetten om medewerkers te ondersteunen bij hun loopbaanstappen. Door medewerkers inzicht te geven in zichzelf, wat ze willen en wat belangrijk voor hen is in hun werk, wordt het voor hen makkelijker om in actie te komen en te blijven leren en ontwikkelen.

We vertellen over welke interventies een organisatie kan doen rondom ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid en welke instrumenten in het loopbaanplatform passen bij dit thema en hoe u daarover in gesprek kunt gaan; als organisatie, als team en als medewerker zelf. De workshop wordt gegeven door Annick Delanghe (Eelloo).

Praktische informatie

Deze workshop is onderdeel van het Assessment Festival. Tijdens ons Assessment Festival van 15 tot en met 18 juni laten we u de kracht en diversiteit van assessments zien. We organiseren vier workshops rond de stelling: duurzame inzetbaarheid heeft meerwaarde wanneer assessment wordt ingezet als structureel begeleidingsinstrument in de klantreis van (potentiële) professionals naar en binnen de zorg.

Proactief loopbaangedrag: voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid
Datum: Donderdag 17 juni, 9:30 - 11:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Aanmelden kan via dit formulier.

Het Assessment Festival is gratis voor medewerkers van deelnemende organisaties van Utrechtzorg en samenwerkingspartners (onderwijs en overheid) uit de regio. Deelname voor andere belangstellenden kost €95,- voor het totale programma. Na afloop zijn downloads van alle presentaties beschikbaar via onze website.

Meer weten over het Assessment Festival? Neem dan contact op met Jan Joosten via jjoosten@utrechtzorg.net of Ieteke van Brakel via ivanbrakel@utrechtzorg.net.