Datum: 16 juni 2021 / 09:30

Puzzelen in de klantreis

Hoe brengt u de individuele medewerker, het team, de organisatie in beeld en in balans? Joycelyn Bartlett en Beverley Rose nemen u mee in de toepassingsmogelijkheden van assessments tijdens deze informatieve en interactieve workshop. Assessments worden veelvuldig ingezet als hulpmiddel bij selectie. Deze workshop laat zien hoe u assessments ook heel goed kunt inzetten voor persoonlijke ontwikkeling, teamsamenstelling en/of samenwerkingsvraagstukken. Na deze workshop heeft u ervaren hoe assessments de motivatie en persoonlijke groei van medewerkers een boost kunnen geven en hoe het een belangrijke rol kan spelen in het verbeteren van samenwerkingsrelaties en teamprestaties.

Praktische informatie

Deze workshop is onderdeel van het Assessment Festival. Tijdens ons Assessment Festival van 15 tot en met 18 juni laten we u de kracht en diversiteit van assessments zien. We organiseren vier workshops rond de stelling: duurzame inzetbaarheid heeft meerwaarde wanneer assessment wordt ingezet als structureel begeleidingsinstrument in de klantreis van (potentiële) professionals naar en binnen de zorg.

Puzzelen in de klantreis
Datum: Woensdag 16 juni, 9:30 - 11:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Aanmelden kan via dit formulier.

Het Assessment Festival is gratis voor medewerkers van deelnemende organisaties van Utrechtzorg en samenwerkingspartners (onderwijs en overheid) uit de regio. Deelname voor andere belangstellenden kost €95,- voor het totale programma. Na afloop zijn downloads van alle presentaties beschikbaar via onze website.

Meer weten over het Assessment Festival? Neem dan contact op met Jan Joosten via jjoosten@utrechtzorg.net of Ieteke van Brakel via ivanbrakel@utrechtzorg.net.