Beroepenavond in Wijk bij Duurstede

Op 13 november van 18.00 uur tot 21.00 uur organiseert het Revius Lyceum Wijk bij Duurstede (samen met Revius Doorn) een beroepenavond voor leerlingen en ouders van klas 3 t/m 6 vmbo, havo en vwo. Het wordt een groot event waar tussen de 500 en 700 leerlingen komen. Dit jaar staat de avond in het teken van Duurzaamheid en Veiligheid.

Profileren

Een mooie kans om uw organisatie te profileren! Zorg- en welzijnsprofessionals helpen leerlingen middels een speeddate in hun keuze voor een studie en/of beroep.
We zijn op zoek naar professionals die te maken hebben met het thema Duurzaamheid en Veiligheid: bewegingswetenschappers, operatieassistenten, etc. Met name beroepen met uniform, onbekende en/of nieuwe zorg- en welzijnsberoepen (bijvoorbeeld transferverpleegkundigen, sociaal makelaar, triagisten, gipsmeesters, ambulanceverpleegkundigen, vloggende professionals…) hebben een pre.

Samen maken we deze leerlingen – de zorgverleners van de toekomst – enthousiast voor onze sector! Daar wilt u toch bij zijn?

Opgeven kan via dheitink@utrechtzorg.net o.v.v. "Beroepenavond".

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws