Graag willen wij u uitnodigen voor een bijeenkomst over de vlogtrainingen die we vanuit Utrechtzorg gaan organiseren. Vlogtrainingen gericht op interne trots naar extern werven. Hoe gaan we de trots uitdragen? Dat doen we zo persoonlijk en zo lokaal mogelijk. Niet top-down, maar bottom-up. Het effect van een bottom-up aanpak is namelijk dat het de identificatie met de medewerker en de werkvloer gemakkelijker op gang brengt.

We willen medewerkers zo vrij mogelijk laten om hun eigen invulling aan de video’s te geven, maar tegelijkertijd willen we een consistent, aantrekkelijk beeld van het werk neerzetten. Bovendien willen we dat de vlogs een bepaald kwaliteitsniveau hebben. Daarom doen we dit in samenwerking met Walt Wonder Schmidt en Just K. - twee partijen die gespecialiseerd zijn in het geven van vlogtrainingen. Zo zorgen we samen ervoor dat de medewerkers klaargestoomd worden om uiteindelijk zelf voor uw organisatie aan de slag te gaan!

Praktische informatie

Datum: Donderdag 19 april
Tijd: 9.30 – 12.00 uur
Locatie: Hart van Vathorst, Angelinapolder 3, 3825 LX Amersfoort

Bij deze bijeenkomst zullen ook de vlogtrainers aanwezig zijn en gaan we inhoudelijk in op het concept, de trainingen en het profiel van de vlogger.

I.v.m. het aantal plekken horen we graag uiterlijk 10 april of en met hoeveel personen u bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn. Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. Vlogtrainingen.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws