Datum: 26 januari 2023 / 13:30

Maandelijks digitaal spreekuur

Vanaf 26 januari organiseren we maandelijks een digitaal spreekuur voor iedereen die voor de SectorplanPlus subsidieregeling verantwoording moet indienen via sectorplanplus.nl | portaal 2022-2023. Het maandelijkse spreekuur is voor alle gebruikers van het portaal, tijdens elk spreekuur wordt een bepaald onderwerp belicht.

Op deze manier kunnen we alle vragen beantwoorden en krijgt ook iedereen tijd om vragen te stellen. Het doel van de spreekuren is u te ondersteunen bij het volgen van het proces en het indienen van de juiste verantwoordingsdocumenten.

De spreekuren worden niet opgenomen; wel wordt er een overzicht gemaakt van gestelde vragen en antwoorden. Dit document wordt telkens aangevuld en zal worden gedeeld via de ‘downloads’ in het portaal.

Om er zeker van te zijn dat uw vraag wordt behandeld, kunt u vragen over het te behandelen onderwerp vooraf indienen via sectorplanplus@wecreateconsulting.com. Doe dit a.u.b. uiterlijk op 24 januari 2023 dan worden ze tijdens het 1e spreekuur op 26 januari nog meegenomen. Op deze manier kunnen we alle vragen beantwoorden en krijgt iedereen tijd om vragen te stellen.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 26 januari 2023 van 13.30 - 14.30 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Onderwerp: Aanmaken trajecten en registraties
Voorbereiding: Lever uw vraag uiterlijk 24 januari 2023 in om er zeker van te zijn dat deze wordt behandeld.
Aanmelden: Aanmelden is niet nodig, u kunt direct deelnemen via deze link.
(Tip: sla deze link alvast op!)