Datum: 15 juni 2023 / 14:45

Wist u dat in twee jaar de burn-out klachten onder jonge specialisten en ANIOS (basisartsen) zijn gestegen van 14% naar 25% (onderzoek De Jonge Specialist en Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid)? Dat moet anders!

Ditzelfde onderzoek van de Inspectie SZW laat zien dat 70% van de jonge zorgprofessionals verlangt naar meer maatregelen voor werkdruk. Stichting ‘De Jonge Dokter’ kwam erachter dat er al heel veel initiatieven bestaan, maar dat deze in elke zorginstelling weer apart worden opgezet.

Samen voor Zelfzorg!

In samenwerking met De Jonge Dokter en We Care to DisGover organiseren we het evenement ‘Samen voor Zelfzorg!’. Een evenement vol inspiratie om bij uw eigen organisatie aan de slag te gaan en te verbinden met anderen in de zorg die bezig zijn met het thema zelfzorg.

Vindt u zelfzorg binnen een zorgorganisatie ook belangrijk? En bent u hiermee bezig of wilt u hiermee gaan beginnen? Kom dan naar het ‘Samen voor zelfzorg!’ evenement op 15 juni. Raak geïnspireerd door diverse sprekers en workshops en leg verbinding met andere zorgorganisaties rondom dit thema.

Programma

14.45 uur | Ontvangst
15.15 uur | Opening - meditatie en kennismaking
15.40 uur | Tafelgesprek - Saskia van Run (DJD, SEH arts I.O.), Loesje Pieters (Utrechtzorg), Manouk van Dijk (WCTD), Henk Kouwenhoven (R.v.B. Sherpa), Afdelingsmanager (ROC)
16.15 uur | Diverse workshops
Sanne Koemans - En wie zorgt er voor jou?
Bureau zelfzorg - Get ready for an ART attack
ROC Midden Nederland - Positieve gezondheid
17.00 uur | Lancering landkaart
17.15 uur | Borrel

Praktische informatie

Datum: Donderdag 15 juni 2023 van 14:45 tot 17:45 uur.
Locatie: ROC midden Nederland, Disketteweg 2-4, Amersfoort
Aanmelden: Aanmelden kan via het aanmeldformulier.
Meer informatie: Mail naar samenvoorzelfzorg@gmail.com.